jak przejdą 1250, to też tak pomyślę...harymilloki pisze:pedro pisze:Wy naprawde widzicie dalsze spadki na złocie?...
nie żeby coś, zdanie chciałem poznać inne do mojego... bo dzisiejszej szpilce w dół, raczej 1250 już długo nie zobaczymy...
Niestety dla niektórych ale widzę ... Taj jak pisałem wcześniej. Wydaje mi się że podwójny dołek to będzie dobra okazja do odwrócenia się.
Powodem do L wersji może być jeszcze zamknięcie się dzisiaj powyżej miesięcznego pivota na D1. Choć od rana spodziewałem się takiego obrotu sytuacji że możemy dzisiaj powrócić na szczyt. Jak dla mnie brakuje tam jeszcze wykończenia ostatniej fali C.pedro pisze:jak przejdą 1250, to też tak pomyślę...harymilloki pisze:pedro pisze:Wy naprawde widzicie dalsze spadki na złocie?...
nie żeby coś, zdanie chciałem poznać inne do mojego... bo dzisiejszej szpilce w dół, raczej 1250 już długo nie zobaczymy...
Niestety dla niektórych ale widzę ... Taj jak pisałem wcześniej. Wydaje mi się że podwójny dołek to będzie dobra okazja do odwrócenia się.poki co, prawie każdy dołek, L... dziś z 1261 i +10 weszlo
![]()
nastawienie tylko na kupno złota, ograniczyło mi pole manewru do jednej tylko strony... polubiłem to podejście
Nie pochlebiam sobie. Przykladowo - Smiejesz się z forexu i intuicji a nawet nie wiesz ze w większości przypadków tez ja wykorzystujesz. Zenada.Ciapul pisze:nie chciało, podjąłem się karkołomnej próby zrozumienia Cie Drogi Kolego - przeczytałem uważnie wszystkie Twoje czerwcowe posty i ... wyszło co wyszło...ByQ pisze: Chciało ci się ??
nie pochlebiaj sobie - to było dla Admina od którego dostałem ostrzeżenie za jedno prawdziwe zdanie na Twój temat więc napisałem to samo tylko twoimi słowami...ByQ pisze:Jestem pod wrażeniem tego ze jedno zdanie potwierdzajace twoje mataczenie i brak wiedzy absorbuje ci tyle czasu.
ano. dzisiejsza Daily wygląda fajnieharymilloki pisze:Powodem do L wersji może być jeszcze zamknięcie się dzisiaj powyżej miesięcznego pivota na D1. Choć od rana spodziewałem się takiego obrotu sytuacji że możemy dzisiaj powrócić na szczyt. Jak dla mnie brakuje tam jeszcze wykończenia ostatniej fali C.pedro pisze:jak przejdą 1250, to też tak pomyślę...harymilloki pisze:
Niestety dla niektórych ale widzę ... Taj jak pisałem wcześniej. Wydaje mi się że podwójny dołek to będzie dobra okazja do odwrócenia się.poki co, prawie każdy dołek, L... dziś z 1261 i +10 weszlo
![]()
nastawienie tylko na kupno złota, ograniczyło mi pole manewru do jednej tylko strony... polubiłem to podejście
Do tego jeszcze taka może trochę niemrawa ale wg. mnie wystarczająca spadająca gwiazda na D1Ciapul pisze:kierunek G/U... z jednej strony RGR H1, z drugiej strony silne wsparcie w strefie 6940-6950melpomena pisze:A co myślisz o kierunku kabla?
https://www.tradingview.com/x/3EeaL4qI
na H4 możliwy podwójny szczyt, możliwy klin a może chorągiewka
https://www.tradingview.com/x/KAWHBckB
na D1 mój tajemny opór zadziałał dziś jako wsparcie
https://www.tradingview.com/x/1zSPCxLv
generalnie widzę mocną obronę przed głębszymi spadkami, ale i brak chęci do wędrówki wyżej... sądzę że możemy tak się pobujać do FED, niby wcześniej są minutes ale to czego z reguły tam się szukało zostało już powiedziane w czwartek - no chyba że w protokole zaśmierdzi gołębiami...
nie jedna osoba zwracała mi tutaj uwagę i nie jest to dla mnie żaden problem, co więcej dla tych uwag przynajmniej ja tutaj od czasu do czasu coś piszę - tylko że te uwagi muszą mieć sens a w twoich wypowiedziach jest wszystko poza nim...ByQ pisze:śmiał zwrócić uwagę wielkiemu ciapulowi
tak zwłaszcza te logistyczneByQ pisze:puszczaja ci nerwy bo stwierdzilem, ze gadasz głupoty
kto używa haseł bzdury, głupoty itp... ja ? jakbyś miał problem to przejrzyj sobie swoje the best of...ByQ pisze:Straszliwie mnie wnerwia takie umniejszanie i ublizanie komuś tylko na podstawie tego czym gra i jak gra
ja nikomu nie mowie co ma robic albo nie, co ma analizowac albo nie... ze pisze bzdury itp... dodatkowo patrz punkt wyżejByQ pisze:to jak podszedles do tematu świadczy tylko o twojej glupocie i syndromie wyższości nad innymi
fajnie ze sie cieszysz... tylko zastanow z czego - ja, podobnie jak i spora grupa na tym forum poprostu z ciebie leją a ty twierdzisz ze ktos sie denerwuje... takich jak ty bylo tu od groma i bedzie jeszcze wiecej... wiekszosc sie juz do tego typu zjawisk przyzwyczaila i traktuje to jako zlo konieczne wiec albo sie was olewa albo z was leje...ByQ pisze:I Generalnie to sprawia mi wielka radość jak widzę ze się denerwujesz i jak patrzę jaki jest powód tego.