DayTrading: Poniedziałek 16.06.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 16.06.2014
Juz Ci kiedys pisałem... czytaj ze zrozumieniem to na czego temat sie potem wypowiadasz... gdzie ja napisalem o przewidywaniu ? Ja Ci pokazuje jedynie na której walucie był ruch a nie na której będzie...ByQ pisze: Co za Badura. Piszesz jakby dało się to przewidzieć. A jak dzisiaj gu znajdzie się na 1,72 to tez napiszesz jutro ze wszystko było widoczne? To jest juz nudne... Takie pisanie ze cos się wydarzyło i było to wiadome i do przewidzenia a jakos nigdy nie widziałem posta wyprzedzającego takie ruchy z twojej strony. Jak to wytlumaczysz??
Jak tak to w takim razie powiedz mi na podstawie EG i eu gdzie będziemy jutro na gu? Nie zrobisz tego bo nie da się tego zrobić. I pomylilbys się w 10 / 10 przypadków kompromitujac się przy okazji.
A to ze euro się osłabiało czy umacniało to wiadomo tylko nie o tym był temat bo gadalismy o tym czy wiadomo kto co kupuje i za co a wiec o powodzie sprzedaży / kupna.
Ponadto napisałeś : Takich kwestii nawet nie analizuj bo i tak nigdy nie dowies z się kto za co i co kupuje i w jakich ilościach. - kto Ci dał mądralo prawo do tego by mi mówić co mam a czego nie mam analizować, za kogo Ty się w ogóle uważasz - widzę że zjadłeś wszystkie rozumy - szkoda, że żadnego sobie nie zostawiłeś.
koniec dyskusji...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Re: Odp: DayTrading: Poniedziałek 16.06.2014
Dzięki:) Rozumiem że im większa rentownosc tym mocniejsza waluta?laranja pisze:Rentowność obligacji.wesoly pisze:Yieldy? A cóż to?:p Jedyne moje skojarzenia to zakłady bukmacherskie i yield jako wskaźnik:D
sorry Nowy ale wytrzymałem tylko 2 minuty tego pieprzenia....Nowy123 pisze:https://www.youtube.com/watch?v=J5zldRlEZPg
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Akcje Tesli tylko dziś plus 6%....
ta firma pozamiata rynkiem samochodów. Już to robi 
Model X delivery na początek 2015 roku zapowiedzieli, stad ten wzrost.
They won't stop until every car on the road is electric (Elon Musk). I ja sie znam na tym jak nie wiem co

Model X delivery na początek 2015 roku zapowiedzieli, stad ten wzrost.
They won't stop until every car on the road is electric (Elon Musk). I ja sie znam na tym jak nie wiem co

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
1. Idea tego wątku jest prognozowanie wejść a nie pokazywanie tego co było. Nie musisz tego robić bo to co było każdy widzi.Ciapul pisze:Juz Ci kiedys pisałem... czytaj ze zrozumieniem to na czego temat sie potem wypowiadasz... gdzie ja napisalem o przewidywaniu ? Ja Ci pokazuje jedynie na której walucie był ruch a nie na której będzie...ByQ pisze: Co za Badura. Piszesz jakby dało się to przewidzieć. A jak dzisiaj gu znajdzie się na 1,72 to tez napiszesz jutro ze wszystko było widoczne? To jest juz nudne... Takie pisanie ze cos się wydarzyło i było to wiadome i do przewidzenia a jakos nigdy nie widziałem posta wyprzedzającego takie ruchy z twojej strony. Jak to wytlumaczysz??
Jak tak to w takim razie powiedz mi na podstawie EG i eu gdzie będziemy jutro na gu? Nie zrobisz tego bo nie da się tego zrobić. I pomylilbys się w 10 / 10 przypadków kompromitujac się przy okazji.
A to ze euro się osłabiało czy umacniało to wiadomo tylko nie o tym był temat bo gadalismy o tym czy wiadomo kto co kupuje i za co a wiec o powodzie sprzedaży / kupna.
Ponadto napisałeś : Takich kwestii nawet nie analizuj bo i tak nigdy nie dowies z się kto za co i co kupuje i w jakich ilościach. - kto Ci dał mądralo prawo do tego by mi mówić co mam a czego nie mam analizować, za kogo Ty się w ogóle uważasz - widzę że zjadłeś wszystkie rozumy - szkoda, że żadnego sobie nie zostawiłeś.
koniec dyskusji...
2. Nikt nie dal mi takiego prawa ale nie rozumiem czemu się spierasz z tak banalnie prostym faktem który brzmi: nie jesteś w stanie ani nikt inny powiedzieć na podstawie ruchu na parach krzyżowych ze będzie jakiś ruch na innej parze związanej z danym koszykiem związanym z tym ze akurat ktoś kupił cos za cos innego - nigdy i przenigdy nikt nie jest w stanie tego wiedzieć wiec nie rozumiem jaki jest sens twierdzić ze się to wie skoro nie masz żadnych możliwości aby to wiedzieć
3. Po co jesteś taki ofensywny skoro mam racje?
shooting star na parach z PLN?Nowy123 pisze:http://stojeipatrze.blogspot.com/2014/0 ... kraci.html

Swing
- dobryfxplayer
- Maniak
od chyba pietnastej siedze w shorcie na gbp/pln pod domkniecie...koks pisze:shooting star na parach z PLN?Nowy123 pisze:http://stojeipatrze.blogspot.com/2014/0 ... kraci.htmlluka do domknięcia, chyba można spróbować zaszorcić usdpln
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
po co TOperek przed nami 18 czerwieckoks pisze:shooting star na parach z PLN?Nowy123 pisze:http://stojeipatrze.blogspot.com/2014/0 ... kraci.htmlluka do domknięcia, chyba można spróbować zaszorcić usdpln