Chyba najpierw będą chcieli smyrać okolice 1.3490 - 1.3480 i dopiero do góry ale ja tak daleko nie wybiegam w przyszłość.harymilloki pisze:A teraz zagadka miesiąca...
Co z EDKIEM? Wychodzą mi wzrosty !? !? !?
Na chwilę obecną mi 1.3500 wystarczy.
Chyba najpierw będą chcieli smyrać okolice 1.3490 - 1.3480 i dopiero do góry ale ja tak daleko nie wybiegam w przyszłość.harymilloki pisze:A teraz zagadka miesiąca...
Co z EDKIEM? Wychodzą mi wzrosty !? !? !?
a z 3 pln L zamknięte na 3.03 w uśmiechem na ustach w zeszły czwartek... : ) ...Maksimus pisze:na złotym dziś nie ma zagadek.
Prędzej Honduras zostanie tegorocznym Mistrzem Świata , niż ta największa zakała ostatniego ćwierć wieku poda się do dymisji. Drugi dzień trwają zabawy jak odwrócić kota ogonem, a Tusek chytrusek to mistrz wyciszania takich spraw. Najbardziej to mi się śmiać chce, jak Niesiołowski się odzywa. Macierewicz to przy nim jeszcze mógłby się wiele nauczyć.pedro pisze:a z 3 pln L zamknięte na 3.03 w uśmiechem na ustach w zeszły czwartek... : ) ...Maksimus pisze:na złotym dziś nie ma zagadek.
jak dzisiaj Tusek się poda to 3.20 ; )
jak sie oszusci i zlodzieje w raz z Rudym nie podadza do dymisji to zero honoru RUDZIELEC ale on to norma bo przy korycie temat ważniejszy by dalej walki krecicadk77 pisze:http://xpuls.pl/jak-mozna-odwolac-prezesa-nbp/
te koniuchy już dawno ustawiły wszystko pod siebie.
r4dkoo pisze:Co do edka to mi również wychodzą wzrosty. Interesuje mnie jednak co będzie na EUR/CHF ?:|. Wszędzie krążyły plotki o podniesieniu parytetu wymiany, ale patrząc na działania EBC jakoś nie chce mi się w to wierzyć. Jakie są Wasze opinie co do EUR/USD i EUR/CHF?
Wystarczyło, że wysłuchałem wczoraj Struzika w tvp info, i wiem, że za trzy dni będzie wszystko wyciszone. Struzik jako jeden z tych co utopił setki milionów w modlin (dalej chce topić), rozwiał wszelkie moje wątpliwości. Nikt im nic obecnie nie zrobi. Policja spacyfikowała już narodowców. O zbyt dużą kasę chodzi, żeby ją odpuścili.Nowy123 pisze:jak sie oszusci i zlodzieje w raz z Rudym nie podadza do dymisji to zero honoru RUDZIELEC ale on to norma bo przy korycie temat ważniejszy by dalej walki krecicadk77 pisze:http://xpuls.pl/jak-mozna-odwolac-prezesa-nbp/
te koniuchy już dawno ustawiły wszystko pod siebie.