No i jeszcze Ciapul dołozył do pieca z S na A/U...
DayTrading: Czwartek 12.06.2014
Re: DayTrading: Czwartek 12.06.2014
Tylko jedna kreska poprawnie wyznacza linię szyi na tym RGR i warto na nią zerkać w kontekście zachowania ceny wzgledem niej.
EA spadnie dzisiaj razem z EU i z indexem euro - takie jest moje zdanie. Natomiast Kangur lekko w górę bądź w konsoli z sentymentem na UP.
Ostatnio zmieniony 12 cze 2014, 14:09 przez ByQ, łącznie zmieniany 1 raz.
Ciapul pisze:pod warunkiem że psychiatra też gra na kiwi i bedzie mógł pomócharymilloki pisze:Rozum podpowiada "zamykaj L na kiwi i pakuj S" a potem szłyszę "zostaw L, będzie dalej rosło"![]()
![]()
chyba czas udać się do psychiatry
świetne!!!!!!!!!! ale się uśmiałemCiapul pisze:pod warunkiem że psychiatra też gra na kiwi i bedzie mógł pomócharymilloki pisze:Rozum podpowiada "zamykaj L na kiwi i pakuj S" a potem szłyszę "zostaw L, będzie dalej rosło"![]()
![]()
chyba czas udać się do psychiatry
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki
na eu to widac ze jest oczekiwanie na dane, jedno doji za drugim prawie od 2 godzin
o 14:30 się przekonamy gdzie jest moc chociaż nie wykluczam żadnego scenariusza to bez bujania na edku sie nie obejdzie będą trzęśli w obie strony raczejByQ pisze:EA spadnie dzisiaj razem z EU i z indexem euro - takie jest moje zdanie.
po wróże troszkę
Ostatnio zmieniony 12 cze 2014, 14:16 przez lukpiasek, łącznie zmieniany 1 raz.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 
@cajto - priv , jak możesz i chce Ci sie to sprawdź czy dalej działa... mnie to nie interesuje więc mi sie nie chce
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Ale czerwono oO
słabe dane... a to patrzac przez analogie może umocnic dolara 
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Nie liczył bym na umocnienie. Indeksy pójdą mocno w dół zarz po otwarciu i dolar poleci razem z nimi.