wesoly pisze:Aud/usd spadająca gwiazda na h1? Nie mam jak wrzucic screena bo na tel jestem.
DayTrading: Wtorek 10.06.2014
Re: DayTrading: Wtorek 10.06.2014
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
zobaczymy czy nam sie cos nie wywinie ladniejszego na USD PLN
Jak wyjdą, mogą zajść daleko...Nowy123 pisze:zobaczymy czy nam sie cos nie wywinie ladniejszego na USD PLN
pewne są tylko podatki i śmierć... a jak wyjdą dołem ??cajto pisze:Jak wyjdą, mogą zajść daleko...

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
cajto pisze:Jak wyjdą, mogą zajść daleko...Nowy123 pisze:zobaczymy czy nam sie cos nie wywinie ladniejszego na USD PLN
mierzyl bym go troche wczeniej tego troj
Pewien jesteś tych dwóch rzeczy? Ja głowy bym za nie nie dałCiapul pisze:pewne są tylko podatki i śmierć... a jak wyjdą dołem ??cajto pisze:Jak wyjdą, mogą zajść daleko...

Wyjście dołem IMO mało prawdopodobne, na razie bardziej skłaniam się ku wzrostom. Zmieni się układ na wykresie, będziem myslec.
Dokładnie o to chodziło, czyli się nie mylę? Co prawda w L i tak już siedzę ale warto wiedzieć czy dobrze widzę tą formację ;pcajto pisze:wesoly pisze:Aud/usd spadająca gwiazda na h1? Nie mam jak wrzucic screena bo na tel jestem.
O, ja nie wiem na 100% czy to jest poprawne, czy nie, ale dla mnie jest to dobre miejsce na uznanie tego za sygnał na koniec wzrostów (fake na głównej TL, powrót do wewnątrz małego klina). Jest SL i czekamy.wesoly pisze:Dokładnie o to chodziło, czyli się nie mylę? Co prawda w L i tak już siedzę ale warto wiedzieć czy dobrze widzę tą formację ;pcajto pisze:wesoly pisze:Aud/usd spadająca gwiazda na h1? Nie mam jak wrzucic screena bo na tel jestem.
Bliźniacza sytuacja 

Nie do końca - na pierwszym screenie druga świeca spadkowa łamie podstawę ostatniej fali (widać to na niższych TF), tutaj wciąż jesteśmy w obrębie impulsu wzrostowego.wesoly pisze:Bliźniacza sytuacja