DayTrading: Wtorek 10.06.2014
Re: DayTrading: Wtorek 10.06.2014
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

Sorry, sorry, już więcej nie będęByQ pisze:Nie dość, że grasz AT na Aussim to jeszcze rysujesz linie i sugerujesz się wybiciami świec jeszcze nie zamkniętych. Poczekaj na 24.00. Poza tym na Aussim ta "flaga" nie ma żadnego znaczenia w kontekście tego TF'u no i ostatnia rzecz.... to nie jest flaga.cajto pisze:Aussie H1 gwiazdka na dobranoc bykom? Czyżby wyjście z flagi to fake?

Nie zamknięte świece? Hmm, u mnie na wykresie H1 zamyka się o pełnej, ale u Byka... no właśnie o której masz zamknięcia H1, masz platformę z czasem z Indii

Podkreślony tekst zasługuje na miano debilizmu dnia.
ale przecież wyskoczyłes wcześniej bo konsola Ci dopiekła!!?ByQ pisze:Na uj zaraz moze byc doubleshot. Umocnienie usd + skupowanie jpy.
Siedze w l od 102.25.
Target na au ladnie zaliczony, zgodnie z tym co pokazywalem codziennie od 2 tygodni
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki
Chyba nie jesteś zbyt kumaty ... w przynajmniej już wiem na 100%, że nie wiesz co to są waluty surowcowe bo jakbyś wiedział to byś tak nie napisał. Polecam literaturę.cajto pisze:Sorry, sorry, już więcej nie będęByQ pisze:Nie dość, że grasz AT na Aussim to jeszcze rysujesz linie i sugerujesz się wybiciami świec jeszcze nie zamkniętych. Poczekaj na 24.00. Poza tym na Aussim ta "flaga" nie ma żadnego znaczenia w kontekście tego TF'u no i ostatnia rzecz.... to nie jest flaga.cajto pisze:Aussie H1 gwiazdka na dobranoc bykom? Czyżby wyjście z flagi to fake?![]()
Nie zamknięte świece? Hmm, u mnie na wykresie H1 zamyka się o pełnej, ale u Byka... no właśnie o której masz zamknięcia H1, masz platformę z czasem z Indii![]()
Podkreślony tekst zasługuje na miano debilizmu dnia.
NA zakończenie tego dialogu polecam ten rysunek:

-- Dodano: 10 cze 2014, 17:23 --
Od tamtej pory już zdążyłem wejść ze 20 razy i wyjść z 10.... co nie zmienia faktu, że ogólny zarys miałem cały czas taki sam.woj55 pisze:ale przecież wyskoczyłes wcześniej bo konsola Ci dopiekła!!?ByQ pisze:Na uj zaraz moze byc doubleshot. Umocnienie usd + skupowanie jpy.
Siedze w l od 102.25.
Target na au ladnie zaliczony, zgodnie z tym co pokazywalem codziennie od 2 tygodni
Nie znasz się, wskoczył z powrotem z partyzanta, a Ty teraz zazdrościsz.woj55 pisze:ale przecież wyskoczyłes wcześniej bo konsola Ci dopiekła!!?ByQ pisze:Na uj zaraz moze byc doubleshot. Umocnienie usd + skupowanie jpy.
Siedze w l od 102.25.
Brawo za spostrzegawczość Woju55

No i nie dowiedziałem sie o której zamykają się H1 u Byka, zbyt mało kumaty jestem

ByQ poleca mi swój rysunek z jego TL, a sam zarzuca mi granie AT na A/U... to jego rysunek to nie AT....

Pomóżcie, świat mi się wali

Ostatnio zmieniony 10 cze 2014, 17:30 przez cajto, łącznie zmieniany 1 raz.
Bardzo przepraszam Kolegę Żabę za użycie niefortunnego zwrotu - chodziło mi jedynie o zestaw kolorystyczny
natomiast jeżeli chodzi o Twoją idee kanału w kanale to ja to widzę tak :
https://www.tradingview.com/x/cTFEkb2C

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
- atlanticos
- Maniak
doskonale wiem że miales na mysli zestaw kolorystyczny... coś tam tej błyskotliwości natura dałaCiapul pisze:Bardzo przepraszam Kolegę Żabę za użycie niefortunnego zwrotu - chodziło mi jedynie o zestaw kolorystyczny![]()
![]()

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Aud/usd spadająca gwiazda na h1? Nie mam jak wrzucic screena bo na tel jestem.
wolałem jednak to wyraźnie zaznaczyć żeby nie zlać się z chamstwem tutaj często spotykanymatlanticos pisze:doskonale wiem że miales na mysli zestaw kolorystyczny... coś tam tej błyskotliwości natura dała![]()
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Myślicie że Edek wybije dziś jeszcze głębsze dno - bo się zastanawiam czy skonsumować to co mam czy czekać...
Niby wyszedł z flagi dolem ale coś nie szykuje się na spadki dalsze dziś chyba?
Niby wyszedł z flagi dolem ale coś nie szykuje się na spadki dalsze dziś chyba?
"DOŚWIADCZENIE - nazwa jaką nadajemy naszym błędom"