DayTrading: Piątek 06.06.2014
Re: DayTrading: Piątek 06.06.2014
|Boże co ja przeżywam gdy okazało się ze stopa referencyjna obniżona została o 10 pk – osunęłam sl i widzac skok na 13640 poszłam w tany 14.30 odpalam komórkę a tam 1,35 dobrze ze już byłam troche wyluzowana( dobry towar;) bo myślałam ze mi serce stanie,koledzy chieli mnie nawet reanimować : a teraz mamy solidny up czyli winda do nieba niesamowite i nic z tego nie rozumiem ale jest cool 

chciwość jest dobra
- kk.dreamer
- Pasjonat
To póki możesz to Po zamykaj te pozycje. Hej wszystkimpkubiu pisze:|Boże co ja przeżywam gdy okazało się ze stopa referencyjna obniżona została o 10 pk – osunęłam sl i widzac skok na 13640 poszłam w tany 14.30 odpalam komórkę a tam 1,35 dobrze ze już byłam troche wyluzowana( dobry towar;) bo myślałam ze mi serce stanie,koledzy chieli mnie nawet reanimować : a teraz mamy solidny up czyli winda do nieba niesamowite i nic z tego nie rozumiem ale jest cool
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
Re: G/U H1
Hmm, mocno poszli w górę i dostali czapę na reteście wybitej spadkowej TL (niebieska, po D1), ale nie wiem czy to nie chwilowy przystanek przed dalszą podróżą UP do kolejnej TL spadkowej + wypełnienie zasięgu. I ten Edward, wychodzi mi kontynuacja ruchu UP, jeśli tak będzie to Kabel nie pozostanie obojętny.Ciapul pisze:pierwszy cel : https://www.tradingview.com/x/Ev6Nm6CX
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
w nocy trzymali i nie pozwolini nawet na mała korektę co wróży, że będzie wyżej, dziś NFP no i piątak czyli na weekend uśmiechy amerykanów i maklerów.... po tym jak wykosili małych i stronę przeciwną to nic im nie zabroni zrobić 1.37 min a może i 1.375.... a ja próbuję S edek i S S&P... wiem, że pod prąd.
Coś mi się wydaje, że po dzisiejszym NFP odwiedzimy 1.35. Ja się ustawiłem wąsko z S bo coś mi śmierdzą te wzrosty wczorajsze. Do tego 500mld euro na rynku więcej a oni będą osłabiać dolara. No nie może być 

hamburgery nie pozwola na to gospodarka dalej kuleje musza miec taniego dolara ale sie usmieje jak bedzie dzis 1.38

chciwość jest dobra
- harymilloki
- Maniak
Wim że kobiet o wiek się nie pyta ... Ale mogła byś mi powiedzieć ile masz lata??? Bo bardzo mnie to interesuje w odniesieniu do twoich postówpkubiu pisze:hamburgery nie pozwola na to gospodarka dalej kuleje musza miec taniego dolara ale sie usmieje jak bedzie dzis 1.38![]()

"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
I przy okazji napisz gdzie pracujesz i co robiszharymilloki pisze:Wim że kobiet o wiek się nie pyta ... Ale mogła byś mi powiedzieć ile masz lata??? Bo bardzo mnie to interesuje w odniesieniu do twoich postówpkubiu pisze:hamburgery nie pozwola na to gospodarka dalej kuleje musza miec taniego dolara ale sie usmieje jak bedzie dzis 1.38![]()

EA zabezpieczone przy 1.4680 i zobaczymy. Wydaje mi sie ze w odniesieniu do handlu oraz kreowania swieczki tygodniowej wczorajszy knot nie bedzie mial znaczenia. No ale zobaczymy...
dobryharymilloki pisze:Wim że kobiet o wiek się nie pyta ... Ale mogła byś mi powiedzieć ile masz lata??? Bo bardzo mnie to interesuje w odniesieniu do twoich postówpkubiu pisze:hamburgery nie pozwola na to gospodarka dalej kuleje musza miec taniego dolara ale sie usmieje jak bedzie dzis 1.38![]()

ona nie lata, chyba, że na miotle

Nie wiem jak wy to widzicie, ale ja widzę dzisiaj: indeksy do góry - a wkopany jestem w dwie eski, co prawda nieduże, ale zawsze.... SP 1980 punktów, DAX - 10050, może nawet 10100 punktów. Jakaś masakra. Ale realna.
Obym się mylił.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami