DayTrading: Piątek 06.06.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 07 cze 2014, 00:00

Wzrost
15
45%
Bez zmian
2
6%
Spadek
16
48%

Liczba głosów: 33

Awatar użytkownika
pkubiu
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Piątek 06.06.2014

Nieprzeczytany post autor: pkubiu »

|Boże co ja przeżywam gdy okazało się ze stopa referencyjna obniżona została o 10 pk – osunęłam sl i widzac skok na 13640 poszłam w tany 14.30 odpalam komórkę a tam 1,35 dobrze ze już byłam troche wyluzowana( dobry towar;) bo myślałam ze mi serce stanie,koledzy chieli mnie nawet reanimować : a teraz mamy solidny up czyli winda do nieba niesamowite i nic z tego nie rozumiem ale jest cool ;)
chciwość jest dobra

Awatar użytkownika
kk.dreamer
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kk.dreamer »

pkubiu pisze:|Boże co ja przeżywam gdy okazało się ze stopa referencyjna obniżona została o 10 pk – osunęłam sl i widzac skok na 13640 poszłam w tany 14.30 odpalam komórkę a tam 1,35 dobrze ze już byłam troche wyluzowana( dobry towar;) bo myślałam ze mi serce stanie,koledzy chieli mnie nawet reanimować : a teraz mamy solidny up czyli winda do nieba niesamowite i nic z tego nie rozumiem ale jest cool ;)
To póki możesz to Po zamykaj te pozycje. Hej wszystkim
Drodzy Panowie Panie również trejdują...

Awatar użytkownika
cajto
Maniak
Maniak

Re: G/U H1

Nieprzeczytany post autor: cajto »

Ciapul pisze:pierwszy cel : https://www.tradingview.com/x/Ev6Nm6CX
Hmm, mocno poszli w górę i dostali czapę na reteście wybitej spadkowej TL (niebieska, po D1), ale nie wiem czy to nie chwilowy przystanek przed dalszą podróżą UP do kolejnej TL spadkowej + wypełnienie zasięgu. I ten Edward, wychodzi mi kontynuacja ruchu UP, jeśli tak będzie to Kabel nie pozostanie obojętny.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
DavidFx
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: DavidFx »

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!

homar
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: homar »

w nocy trzymali i nie pozwolini nawet na mała korektę co wróży, że będzie wyżej, dziś NFP no i piątak czyli na weekend uśmiechy amerykanów i maklerów.... po tym jak wykosili małych i stronę przeciwną to nic im nie zabroni zrobić 1.37 min a może i 1.375.... a ja próbuję S edek i S S&P... wiem, że pod prąd.

Awatar użytkownika
ByQ
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ByQ »

Coś mi się wydaje, że po dzisiejszym NFP odwiedzimy 1.35. Ja się ustawiłem wąsko z S bo coś mi śmierdzą te wzrosty wczorajsze. Do tego 500mld euro na rynku więcej a oni będą osłabiać dolara. No nie może być :)

Awatar użytkownika
pkubiu
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: pkubiu »

hamburgery nie pozwola na to gospodarka dalej kuleje musza miec taniego dolara ale sie usmieje jak bedzie dzis 1.38 :D :D
chciwość jest dobra

Awatar użytkownika
harymilloki
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: harymilloki »

pkubiu pisze:hamburgery nie pozwola na to gospodarka dalej kuleje musza miec taniego dolara ale sie usmieje jak bedzie dzis 1.38 :D :D
Wim że kobiet o wiek się nie pyta ... Ale mogła byś mi powiedzieć ile masz lata??? Bo bardzo mnie to interesuje w odniesieniu do twoich postów :)
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"

Awatar użytkownika
ByQ
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ByQ »

harymilloki pisze:
pkubiu pisze:hamburgery nie pozwola na to gospodarka dalej kuleje musza miec taniego dolara ale sie usmieje jak bedzie dzis 1.38 :D :D
Wim że kobiet o wiek się nie pyta ... Ale mogła byś mi powiedzieć ile masz lata??? Bo bardzo mnie to interesuje w odniesieniu do twoich postów :)
I przy okazji napisz gdzie pracujesz i co robisz :-) :mrgreen:

EA zabezpieczone przy 1.4680 i zobaczymy. Wydaje mi sie ze w odniesieniu do handlu oraz kreowania swieczki tygodniowej wczorajszy knot nie bedzie mial znaczenia. No ale zobaczymy...

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

harymilloki pisze:
dobry ;)
ona nie lata, chyba, że na miotle ;)

Nie wiem jak wy to widzicie, ale ja widzę dzisiaj: indeksy do góry - a wkopany jestem w dwie eski, co prawda nieduże, ale zawsze.... SP 1980 punktów, DAX - 10050, może nawet 10100 punktów. Jakaś masakra. Ale realna.
Obym się mylił.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Zablokowany