DayTrading: Czwartek 05.06.2014
Re: DayTrading: Czwartek 05.06.2014
a może rusek kupował tanio eurasa?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
NIE MAM NIC NA POPARCIE TEGO BO ANALIZA TECH W TYM MOMECIE NIE MA ZASTOSOWANIA. PRZEWIDUJE TAKI SCENARJUSZ EDEK MOZE DOJSC DO 13700 I SPADKI
profesorowie ekonomi są ja ornitolodzy wszystko wiedza o ptakach ale sami latać nie potrafią
Jedyny pożytek z prognostyków giełdowych polega na tym, że na ich tle dobrze wypadają wróżbici. Warren Buffett
Jedyny pożytek z prognostyków giełdowych polega na tym, że na ich tle dobrze wypadają wróżbici. Warren Buffett
- magura2004
- Pasjonat
Wygląda na to ,że teraz większość będzie bogata bo widzi wzrosty i ustawia się na wzrosty 

Witam.... nastroje widzę dobre. No mnie dzisiaj troche "przewiozlo" jak Dax podjechał na 10.000 - nie wszystkie S'ki wytrzymaly
... i jeszcze to złoto w dołku na dobitkę - gdzie te zapowiadane w marcu / kwietniu 1400 na goldzie ?? Ciężko ostatnio to poskładać

...Liczy się tylko TU i TERAZ... nie mów mi jutro, że była okazja !!
DLATEGO BEDA SPADKI PLANKTON OTWORZY 'L' I ZACZNIE SIE RZEZNIAmagura2004 pisze:Wygląda na to ,że teraz większość będzie bogata bo widzi wzrosty i ustawia się na wzrosty
profesorowie ekonomi są ja ornitolodzy wszystko wiedza o ptakach ale sami latać nie potrafią
magura2004 pisze:Wygląda na to ,że teraz większość będzie bogata bo widzi wzrosty i ustawia się na wzrosty
zmartwię cie widać że po dzisiejszym co raz więcej ubranych w shorty bedzie otwierać kolejne shorty dzis jest pierszy dzien jak ilość longów zeszła poniżej 50% no zobaczymy jutro po danych
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

- atlanticos
- Maniak
jeśli piszesz że analiza techniczna nie ma w tym momencie zastosowania to nie masz o niej pojęcia i tyle... a teksty w stylu wytną frajerów i zjadą na ryj nie poparte niczym (nawet fazami księżyca) brzmią jak z forum dla gimbusów...kolabor pisze:NIE MAM NIC NA POPARCIE TEGO BO ANALIZA TECH W TYM MOMECIE NIE MA ZASTOSOWANIA. PRZEWIDUJE TAKI SCENARJUSZ EDEK MOZE DOJSC DO 13700 I SPADKI
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Twój post idealnie komponuje się z Twoja stopkąkolabor pisze:NIE MAM NIC NA POPARCIE TEGO BO ANALIZA TECH W TYM MOMECIE NIE MA ZASTOSOWANIA. PRZEWIDUJE TAKI SCENARJUSZ EDEK MOZE DOJSC DO 13700 I SPADKI

Być może, ale nie dziś i nie teraz.kolabor pisze:DLATEGO BEDA SPADKI PLANKTON OTWORZY 'L' I ZACZNIE SIE RZEZNIAmagura2004 pisze:Wygląda na to ,że teraz większość będzie bogata bo widzi wzrosty i ustawia się na wzrosty
Na razie ich nie widać, jak zobacze to będe spadał też

Przy 1.3700 będzie pewnie decyzja co dalej.