[OIL] Analizy, prognozy
tu praktycznie nie ma zadnych wsparc . dolki sa juz przelamane , mocne jest na 121dolarow widac na rysunku. ewentualnie dołek z 6 czerwca bo o te teraz wsparcie walczaamavi pisze:jak myslicie 130 przebije jest zaciekla obrona tego pozoimu???
to ze cena przebila srednia nie znaczy ze cena bedzie spadac. Gdy spadajaca srednioterminowka srednia przebije od gory dlugoterminowa srednia mozna bedzie powiedziec o spadkach.
ale uwazam ze nad 135 sie nie wzniesie.
Ostatnio zmieniony 17 lip 2008, 19:59 przez zeusik, łącznie zmieniany 1 raz.
trzy czarne swiece na dziennym wykresie, trend jest mocny i jasny - trzeba to wykorzystac na takich sie najlepiej zarabia. Tyle ze nikt nie powiedzial ze cena nie podskoczy, ale jak mowilem wiecej jak 135 dolarow nie ma sie co spodziewac , zwlaszcza ze eurusd tez goni do spadkow.amavi pisze:zgodze sie z Toba tylko 130 jest bariera psychologiczna lepiej to dziala na swiadmosc inwestorwo???
Niedlugo wygasanie konktraktow, watpie by znow chcieli rope podciagnac. Jutro pewnie bedzie jakas konsola a nastepny tydzien to 134-124 tak uwazam.
No i proponuje jesli dojdzie do 135 brac S z celem na 121
linia wsparcia
może ja się nie znam, jestem początkujący jeszcze, chociaż swojego konta nie wyczyściłem ani razu:D
ale na mój gust to jest dość silna linia wsparcia na 131.14 jeszcze.
dopiero potem poniżej 130 pójdzie na maksa
OBV wskazuje że przebije to z łatwością i pójdzie 121, ale jak piszę jestem początkujący
ale na mój gust to jest dość silna linia wsparcia na 131.14 jeszcze.
dopiero potem poniżej 130 pójdzie na maksa
OBV wskazuje że przebije to z łatwością i pójdzie 121, ale jak piszę jestem początkujący