DayTrading: Czwartek 05.06.2014
- Matthew414
- Pasjonat
Re: DayTrading: Czwartek 05.06.2014
Wybije jedno i drugie i poleci
pozostało mi 4291 godzin praktyk z 10 000 

na konferencji coś znowu powie i 1.37 gotowe dziś w grze według mnie powinny być buy stopy i sell stopy raczej bujnie w jedną stronę i tak zostanie do wieczoraZielonaMgielka pisze:Scenariusz na dzis
Mario nic nie robi, EU mocno opada, DT jest w ciemnej dupie.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Re: Odp: DayTrading: Czwartek 05.06.2014
a tak w ogóle to co masz na myśli odnośnie e/pln ?Matthew414 pisze:Buduje atmosferę i zagrzewa do walki.ByQ pisze:No dobra. Ale co ten post ma wspólnego z DT i co on w ogóle znaczy? Bo ja nie rozumiem tego bełkotu.pkubiu pisze:Wielki dzien nawet sie zwalniam z pracy o 13 by miec spokojna gfgłowe i pomosic sie nerwa chodz szefowi sie to nie podobala bo miał inne plany ale go zaskocze jak jutro mu wysle wypowiedzenieWorek na pipsy przygotowany
Eur/Pln wskazuje drogę
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

- kk.dreamer
- Pasjonat
podpisuje sie pod tym rekami i nogami, czas pokaże czy je jeszcze bedę miałaNowy123 pisze:![]()

Drodzy Panowie Panie również trejdują...
- ZielonaMgielka
- Maniak
Bez urazy Luk ale dla mnie tego typu spekulacje to tylko strata czasu. Warto byc przygotowanym na kazda mozliwosc i wiedziec gdzie sa istotne poziomy.lukpiasek pisze:na konferencji coś znowu powie i 1.37 gotowe dziś w grze według mnie powinny być buy stopy i sell stopy raczej bujnie w jedną stronę i tak zostanie do wieczoraZielonaMgielka pisze:Scenariusz na dzis
Rynek wcale nie musi sie zachowac racjonalnie.

bez urazy przeczytaj jeszcze raz swój post który cytuje a pozniej ten drugi twój i zastanów sie czy nie odpisałeś sam sobieZielonaMgielka pisze:Bez urazy Luk ale dla mnie tego typu spekulacje to tylko strata czasu. Warto byc przygotowanym na kazda mozliwosc i wiedziec gdzie sa istotne poziomy.lukpiasek pisze:na konferencji coś znowu powie i 1.37 gotowe dziś w grze według mnie powinny być buy stopy i sell stopy raczej bujnie w jedną stronę i tak zostanie do wieczoraZielonaMgielka pisze:Scenariusz na dzis
Rynek wcale nie musi sie zachowac racjonalnie.

pomyśl dwa razy zanim napiszesz coś w stylu strata czasu

ja to widze tak, najpierw mario wybija stop loosy wszystkim zulowym longom 1.3585, a potem w gore juz bez nich, ewentualnie podciagnie do gory ze 30p, zobaczy czy ktos sie nabierze, jak wystarczajaco duzo to dopiero potem spusci w dol
;)

- ZielonaMgielka
- Maniak
Od poczatku tygodnia czytajac DT mozna odniesc wrazenie ze EU nie pozostaje nic innego jak wzrosty po decyzji ECB.lukpiasek pisze:bez urazy przeczytaj jeszcze raz swój post który cytuje a pozniej ten drugi twój i zastanów sie czy nie odpisałeś sam sobie"mario nic nie robi, eu mocno opada, dt w ciemnej dupie:"
![]()
![]()
pomyśl dwa razy zanim napiszesz coś w stylu strata czasu
Zacytowany fragment to tylko zart. ! ... ktory najwyrazniej odebrales na powaznie

jakby wszyscy grali do jednej bramki to by nie było komu depa odebrać
znaczy nie dało by sie zarobić bo wszyscy by mieli racje a pięniądze nie biorą się z drukarki (po za fed) tylko jak w pokerze z kieszeni czy tam portfela albo konta
https://www.tradingview.com/x/HWUldi5w

https://www.tradingview.com/x/HWUldi5w
Ostatnio zmieniony 05 cze 2014, 10:13 przez lukpiasek, łącznie zmieniany 1 raz.