DayTrading: Wtorek 03.06.2014
- Matthew414
- Pasjonat
Re: DayTrading: Wtorek 03.06.2014
Pozycja umbrela działa na sp. Obserwujemy zamkniecie parasola i widok puonowy wykresu. Tzw odwrocone krople.
pozostało mi 4291 godzin praktyk z 10 000 

Audi 3.0 TDI ?Wuza pisze:
Ale na D1 Chikou Span idzie w dół.mareq pisze:Ale na H1 i D1 nie trzyma...ZbychuM pisze:Nie był bym taki pewny. Jak na razie Senkou Span A na H4 trzyma.Mpapiez pisze:Mimo wszystko obstawiam 1.3700 do czwartku
Wygląda, że też używasz ustawień standardowych. ciekawe jakie były by lepsze do DT.
Tak, używam ustawień standartowych. Nie wiem jakie ustawienia mogły by być lepsze. Może takich nie ma. Nie wiem. I nie wiem też, czy ten system nadaje się do DT. W sumie zaczynam z nim zabawę, ale jak na razie mi się podoba.
IMO w kwestii stóp może - jeżeli w projekcjach zobaczy wzrost inflacji to czemu miałoby służyć obniżanie stóp. Pozostaje kwestia dodania płynności... Nie jest przecież tajemnicą, że reakcja na obniżkę stóp nie nastąpi od razu...Wuza pisze:Kwestią otwartą jest natomiast to czy ECB może sobie pozwolić na nie robienie niczego ?
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
http://www.zerohedge.com/news/2014-06-0 ... -vix-storm
-- Dodano: wt 03-06-2014, 16:42 --
co tam KIWI
jada z ta 5 tka
-- Dodano: wt 03-06-2014, 16:42 --
co tam KIWI

jada z ta 5 tka

Czyżby złoto ubijało tymczasowe dno na H1?
Jedyny słuszny wybórcajto pisze:Audi 3.0 TDI ?Wuza pisze:

Żeby nie było totalnego offtopa z mojej strony...
EUR/USD
Wykres 3 minutowy
S wszystko co poniżej 1,3645-65. Przynajmniej do czwartku:)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
a nie lepiej auto na prąd? Spalanie zero, a frajda z jazdy Teslą Modelem S taka, że ho ho...Wuza pisze:Katowickie korki potrafią zdziałać i 25... ale to na zdjęciu to średnia z dłuższego przejazdu niż parę km.sureshot pisze:tez od razu rzucilo mi sie w oczy 16 na 100, nic dziwnego ze wyciskaja tych z zulu jak cytryne
już choćby Nissanem Leafem - polecam spróbować

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
bo po ktw to trzeba umieć jeździć żeby w korach nie stać....Wuza pisze:Katowickie korki potrafią zdziałać i 25...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Chyba najlepsza frajda ze znalezienia stacji gdzie można toto zatankować. Jak już znajdziesz i zaczniesz tankować, mozesz śmiało zająć się tradingiem, iść na dziwki, albo zrobić z kumplem pół basa, po zakończeniu cyklu i tak będziesz trzeźwyhighend pisze: a nie lepiej auto na prąd? Spalanie zero, a frajda z jazdy Teslą Modelem S taka, że ho ho...
już choćby Nissanem Leafem - polecam spróbowaćchoroba jest nieuleczalna potem