DayTrading: Wtorek 03.06.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 04 cze 2014, 00:00

Wzrost
12
48%
Bez zmian
7
28%
Spadek
6
24%

Liczba głosów: 25

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Wtorek 03.06.2014

Nieprzeczytany post autor: Ciapul »

atlanticos pisze:No komedia :)
raczej tragedia...
:564:
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

Awatar użytkownika
harymilloki
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: harymilloki »

Okazja na UJKU.... Od wczoraj. :) Mój rachunek nie pozwala mi na zagranie w S ale wydaje mi się że jak ktoś ma wolne środki to warto :)
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Ciapul »

Mpapiez pisze:Gdyby pewien Pan nie dotrzymał słowa, euro na bank wróci skąd przyszło.
tylko że ten pewien Pan niczego nie obiecywał, przypominam że na pytanie postawione wprost : Czy powinniśmy czegoś oczekiwać w czerwcu? odpowiedział jedynie że: dzisiejsza dyskusja jest wstępem do dyskusji, którą będziemy mieć za miesiąc; ożywienie jest ciągle słabe; mamy komfort działania za miesiąc, ale chcemy zobaczyć projekcję
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

Mpapiez

Nieprzeczytany post autor: Mpapiez »

Ciapul pisze:
Mpapiez pisze:Gdyby pewien Pan nie dotrzymał słowa, euro na bank wróci skąd przyszło.
tylko że ten pewien Pan niczego nie obiecywał, przypominam że na pytanie postawione wprost : Czy powinniśmy czegoś oczekiwać w czerwcu? odpowiedział jedynie że: dzisiejsza dyskusja jest wstępem do dyskusji, którą będziemy mieć za miesiąc; ożywienie jest ciągle słabe; mamy komfort działania za miesiąc, ale chcemy zobaczyć projekcję

No to w obecnej sytuacji mi to nawet na rękę :)...

ZbychuM
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: ZbychuM »

Mpapiez pisze:Mimo wszystko obstawiam 1.3700 do czwartku
Nie był bym taki pewny. Jak na razie Senkou Span A na H4 trzyma.

Wuza
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Wuza »

sureshot pisze:smichy chichy ale Wuza sam pracuje dla brokera i jest po drugiej stronie barykady, a przeciez wiemy za co banksterka premie wyplaca, skoro on mowi ze goldmany nie czaja sie sle zulutrejderow, tzn , ze raczej sie czaja :):):)
Nie pomagasz :( Odkryjesz cały spisek i rzeczywiście będę musiał do pracy na piechotę chodzić :((
1400747948193.jpg
Koniec żartów bo jeszcze rzeczywiście ktoś weźmie to na poważnie )
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

Wuza pisze:
sureshot pisze:smichy chichy ale Wuza sam pracuje dla brokera i jest po drugiej stronie barykady, a przeciez wiemy za co banksterka premie wyplaca, skoro on mowi ze goldmany nie czaja sie sle zulutrejderow, tzn , ze raczej sie czaja :):):)
Nie pomagasz :( Odkryjesz cały spisek i rzeczywiście będę musiał do pracy na piechotę chodzić :((
1400747948193.jpg
Koniec żartów bo jeszcze rzeczywiście ktoś weźmie to na poważnie )
niezła średnia :D :D :D :D ... u Was to się ładnie zarabia, jak na takie spalanie stac ; :lol: :lol: :lol:
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Wuza
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Wuza »

Ciapul pisze:
100% Racji Ciapul ;) Kwestią otwartą jest natomiast to czy ECB może sobie pozwolić na nie robienie niczego ?
Czwartek będzie ciekawy to z pewnością, nawet obniżka stóp nie musi osłabić Euro. Dzisiejszy dzień pokazuje, że słabsza inflacja i mała obniżka stóp w czwartek jest już dawno w cenach.

Mpapiez

Nieprzeczytany post autor: Mpapiez »

ZbychuM pisze:
Mpapiez pisze:Mimo wszystko obstawiam 1.3700 do czwartku
Nie był bym taki pewny. Jak na razie Senkou Span A na H4 trzyma.
A można obrazek ? Szczerze mówiąć to nie mam pojęcia co to jest "Senkou Span A" :)).
Ja się poruszam tylko po wybiciach SR / LT i specjalnych MA pokazujących aktualny trend.

Natomiast co do "eSkowania" to taka wielka świeca na H4 troszkę by mnie niepokoiła, gdyby mi w ogóle na myśl przeszło wchodzić teraz w "S".

turboburbo
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: turboburbo »

Na ujku podchodzimy pod tygodniowy R2. Odbijemy trochę ?

Zablokowany