raczej tragedia...atlanticos pisze:No komedia
DayTrading: Wtorek 03.06.2014
Re: DayTrading: Wtorek 03.06.2014
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
- harymilloki
- Maniak

Okazja na UJKU.... Od wczoraj.
Mój rachunek nie pozwala mi na zagranie w S ale wydaje mi się że jak ktoś ma wolne środki to warto 
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
tylko że ten pewien Pan niczego nie obiecywał, przypominam że na pytanie postawione wprost : Czy powinniśmy czegoś oczekiwać w czerwcu? odpowiedział jedynie że: dzisiejsza dyskusja jest wstępem do dyskusji, którą będziemy mieć za miesiąc; ożywienie jest ciągle słabe; mamy komfort działania za miesiąc, ale chcemy zobaczyć projekcjęMpapiez pisze:Gdyby pewien Pan nie dotrzymał słowa, euro na bank wróci skąd przyszło.
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
-
Mpapiez
Ciapul pisze:tylko że ten pewien Pan niczego nie obiecywał, przypominam że na pytanie postawione wprost : Czy powinniśmy czegoś oczekiwać w czerwcu? odpowiedział jedynie że: dzisiejsza dyskusja jest wstępem do dyskusji, którą będziemy mieć za miesiąc; ożywienie jest ciągle słabe; mamy komfort działania za miesiąc, ale chcemy zobaczyć projekcjęMpapiez pisze:Gdyby pewien Pan nie dotrzymał słowa, euro na bank wróci skąd przyszło.
No to w obecnej sytuacji mi to nawet na rękę
Nie był bym taki pewny. Jak na razie Senkou Span A na H4 trzyma.Mpapiez pisze:Mimo wszystko obstawiam 1.3700 do czwartku
Nie pomagaszsureshot pisze:smichy chichy ale Wuza sam pracuje dla brokera i jest po drugiej stronie barykady, a przeciez wiemy za co banksterka premie wyplaca, skoro on mowi ze goldmany nie czaja sie sle zulutrejderow, tzn , ze raczej sie czaja):)
Koniec żartów bo jeszcze rzeczywiście ktoś weźmie to na poważnie )
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
niezła średniaWuza pisze:Nie pomagaszsureshot pisze:smichy chichy ale Wuza sam pracuje dla brokera i jest po drugiej stronie barykady, a przeciez wiemy za co banksterka premie wyplaca, skoro on mowi ze goldmany nie czaja sie sle zulutrejderow, tzn , ze raczej sie czaja):)
Odkryjesz cały spisek i rzeczywiście będę musiał do pracy na piechotę chodzić
Koniec żartów bo jeszcze rzeczywiście ktoś weźmie to na poważnie )
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
100% Racji CiapulCiapul pisze:tylko że ten pewien Pan niczego nie obiecywał, przypominam że na pytanie postawione wprost : Czy powinniśmy czegoś oczekiwać w czerwcu? odpowiedział jedynie że: dzisiejsza dyskusja jest wstępem do dyskusji, którą będziemy mieć za miesiąc; ożywienie jest ciągle słabe; mamy komfort działania za miesiąc, ale chcemy zobaczyć projekcjęMpapiez pisze:Gdyby pewien Pan nie dotrzymał słowa, euro na bank wróci skąd przyszło.
Czwartek będzie ciekawy to z pewnością, nawet obniżka stóp nie musi osłabić Euro. Dzisiejszy dzień pokazuje, że słabsza inflacja i mała obniżka stóp w czwartek jest już dawno w cenach.
-
Mpapiez
A można obrazek ? Szczerze mówiąć to nie mam pojęcia co to jest "Senkou Span A"ZbychuM pisze:Nie był bym taki pewny. Jak na razie Senkou Span A na H4 trzyma.Mpapiez pisze:Mimo wszystko obstawiam 1.3700 do czwartku
Ja się poruszam tylko po wybiciach SR / LT i specjalnych MA pokazujących aktualny trend.
Natomiast co do "eSkowania" to taka wielka świeca na H4 troszkę by mnie niepokoiła, gdyby mi w ogóle na myśl przeszło wchodzić teraz w "S".
-
turboburbo
- Gaduła

Na ujku podchodzimy pod tygodniowy R2. Odbijemy trochę ?