Po bykuByQ pisze:
Myślę, że na Aussim będzie ostra jazda bez trzymanki w okolice 0.9380 w ciągu 1-2 dni.

Po bykuByQ pisze:
Myślę, że na Aussim będzie ostra jazda bez trzymanki w okolice 0.9380 w ciągu 1-2 dni.
Spoko, niech spada. Poniżej strefy popytu wezme taką S, że wystarczy mi 30 pipsów na odrobienie strat. No problem... Nawet lepiej jakby spadło. Miałby wówczas większą gwarancję dobrego trejdu i mógłbym w końcu pojechać na wakacje bo ostatni normalny urlop miałem aż miesiąc temu ... :- (highend pisze:Po bykuByQ pisze:
Osobiście widzę możliwość up na AUD do wspomnianych 9300.ByQ pisze:Spoko, niech spada. Poniżej strefy popytu wezme taką S, że wystarczy mi 30 pipsów na odrobienie strat. No problem... Nawet lepiej jakby spadło. Miałby wówczas większą gwarancję dobrego trejdu i mógłbym w końcu pojechać na wakacje bo ostatni normalny urlop miałem aż miesiąc temu ... :- (highend pisze:Po bykuByQ pisze:
Pozdrawiam z wakacji zatem....ByQ pisze: Spoko, niech spada. Poniżej strefy popytu wezme taką S, że wystarczy mi 30 pipsów na odrobienie strat. No problem... Nawet lepiej jakby spadło. Miałby wówczas większą gwarancję dobrego trejdu i mógłbym w końcu pojechać na wakacje bo ostatni normalny urlop miałem aż miesiąc temu ... :- (
za pogode i za buy na edkuhighend pisze:Pozdrawiam z wakacji zatem....ByQ pisze: Spoko, niech spada. Poniżej strefy popytu wezme taką S, że wystarczy mi 30 pipsów na odrobienie strat. No problem... Nawet lepiej jakby spadło. Miałby wówczas większą gwarancję dobrego trejdu i mógłbym w końcu pojechać na wakacje bo ostatni normalny urlop miałem aż miesiąc temu ... :- (
https://www.dropbox.com/l/SKF0heOtUt7XFZ6jiBneRo?
Fotka zrobiona ze 30min temu.
Jutro zrobią pewnie wycinkę i polecimy gdzie większość pragnie.wesoly pisze:Jeżeli chodzi o edka to już chyba wystarczy mu spadania? Co myślicie?