Po bykuByQ pisze:
Myślę, że na Aussim będzie ostra jazda bez trzymanki w okolice 0.9380 w ciągu 1-2 dni.
DayTrading: Poniedziałek 02.06.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 02.06.2014
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Spoko, niech spada. Poniżej strefy popytu wezme taką S, że wystarczy mi 30 pipsów na odrobienie strat. No problem... Nawet lepiej jakby spadło. Miałby wówczas większą gwarancję dobrego trejdu i mógłbym w końcu pojechać na wakacje bo ostatni normalny urlop miałem aż miesiąc temu ... :- (highend pisze:Po bykuByQ pisze:
Myślę, że na Aussim będzie ostra jazda bez trzymanki w okolice 0.9380 w ciągu 1-2 dni.
- Loose_wawa
- Gaduła

ciesz się że nie remontujesz i urządzasz mieszkania!!! 
chłopaki nie płaczą 
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 
Osobiście widzę możliwość up na AUD do wspomnianych 9300.ByQ pisze:Spoko, niech spada. Poniżej strefy popytu wezme taką S, że wystarczy mi 30 pipsów na odrobienie strat. No problem... Nawet lepiej jakby spadło. Miałby wówczas większą gwarancję dobrego trejdu i mógłbym w końcu pojechać na wakacje bo ostatni normalny urlop miałem aż miesiąc temu ... :- (highend pisze:Po bykuByQ pisze:
Miśki coś osłabiły się. Mi brakuje jeszcze potwierdzenia na właściwy kierunek i dlatego nie wchodzę.
Jutro rano ważne ogłoszenia i jak w nocy nie na kombinują to od rana budowanie na longa jak sie sprawdzi scenariusz.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Pozdrawiam z wakacji zatem....ByQ pisze: Spoko, niech spada. Poniżej strefy popytu wezme taką S, że wystarczy mi 30 pipsów na odrobienie strat. No problem... Nawet lepiej jakby spadło. Miałby wówczas większą gwarancję dobrego trejdu i mógłbym w końcu pojechać na wakacje bo ostatni normalny urlop miałem aż miesiąc temu ... :- (
https://www.dropbox.com/l/SKF0heOtUt7XFZ6jiBneRo?
Fotka zrobiona ze 30min temu.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
za pogode i za buy na edkuhighend pisze:Pozdrawiam z wakacji zatem....ByQ pisze: Spoko, niech spada. Poniżej strefy popytu wezme taką S, że wystarczy mi 30 pipsów na odrobienie strat. No problem... Nawet lepiej jakby spadło. Miałby wówczas większą gwarancję dobrego trejdu i mógłbym w końcu pojechać na wakacje bo ostatni normalny urlop miałem aż miesiąc temu ... :- (
https://www.dropbox.com/l/SKF0heOtUt7XFZ6jiBneRo?
Fotka zrobiona ze 30min temu.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 
Jeżeli chodzi o edka to już chyba wystarczy mu spadania? Co myślicie?
Jutro zrobią pewnie wycinkę i polecimy gdzie większość pragnie.wesoly pisze:Jeżeli chodzi o edka to już chyba wystarczy mu spadania? Co myślicie?
A większość jest za mną? Do 1.37 i jeszcze dalej? 
Edit...
Jednak 1.362 zdecydowanie mi wystarczy, nie wymagajmy za wiele... ;p A żeby było śmieszniej, zauważyłem formację świecową wskazującą na spadki, co napisałem parę postów wcześniej, a otworzyłem longa
Edit...
Jednak 1.362 zdecydowanie mi wystarczy, nie wymagajmy za wiele... ;p A żeby było śmieszniej, zauważyłem formację świecową wskazującą na spadki, co napisałem parę postów wcześniej, a otworzyłem longa
Ostatnio zmieniony 02 cze 2014, 20:31 przez wesoly, łącznie zmieniany 1 raz.