DayTrading: Poniedziałek 02.06.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 03 cze 2014, 00:00

Wzrost
11
44%
Bez zmian
4
16%
Spadek
10
40%

Liczba głosów: 25

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Poniedziałek 02.06.2014

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

P4W3L pisze:
lukpiasek pisze: tak wiem zawsze są dwie opcje i moge sie mylic z moimi wzrostami ;) póki co gram swoje bo podaż na tickach mnie nie intereesi :p
to zależy jaki masz horyzont czasowy, bo ja napisałem odnośnie DT, każdy dłuższy horyzont czasowy to łapanie noży i dopóki na najniższych interwałach nie odwróci się sentyment na L, to nadal obowiązuje pozycja krótka
życzę powodzenia i spekulacji w obu kierunkach, nie tylko ciągle argumenty za L, bo edek jest 400 pipsów od szczytu, a nawet marnego odbicia zdechłego kota nie zaliczył
i coś dla Ciebie: EUR/USD: Bullish. Target 1.3950. Dips in EUR likely to be short-lived even if ECB cuts rates
http://www.efxnews.com/story/24522/outl ... audusd-cba
masz racje w ogromnej mierzę ale byłbym ostrożny ze spekulacją w obu kierunkach gdyż to jest trudne i wolę się trzymać głownego kierunku widocznie za słaby jestem jeszcze , a zdechły kot był w piątek i jak podaż nie zrobi nowego low to byki górą przynajmniej krótkoterminowo
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
cajto
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cajto »

lukpiasek pisze: ja nie zdradzę czym się kieruję wedle zasady póki coś działa lepiej żeby zbyt dużo ludzi o tym nie wiedziało :P
No ja myślę że chłopaki z Goldmana, Nomury , BOFA i innych jeszcze dziś wyślą priva z propozycją nie do odrzucenia :lol:

Sorry, rozbawiłeś mnie z rana :wink:

Osobiście bardziej prawdopodobny wydaje mi się Twój scenariusz z A/U niż Byka.

Na E/U 1.36 trzasło, pora na PB i określenie, czy dalej na minima, czy jeszcze konsola.

turboburbo
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: turboburbo »

Kabel przed danymi ostatnio leciał w swoją stronę. Czyżby gorsze dane :P ?

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

cajto pisze:
lukpiasek pisze: ja nie zdradzę czym się kieruję wedle zasady póki coś działa lepiej żeby zbyt dużo ludzi o tym nie wiedziało :P
No ja myślę że chłopaki z Goldmana, Nomury , BOFA i innych jeszcze dziś wyślą priva z propozycją nie do odrzucenia :lol:

Sorry, rozbawiłeś mnie z rana :wink:

Osobiście bardziej prawdopodobny wydaje mi się Twój scenariusz z A/U niż Byka.

Na E/U 1.36 trzasło, pora na PB i określenie, czy dalej na minima, czy jeszcze konsola.
a po co mi pracować dla kogoś skoro daje radę sam ? nie lubie "korporacji" :mrgreen: :wink:
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Re: G/U H1

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

Ciapul pisze:
Nowy123 pisze:KAbel dane ciekwae czy wrozka zadziala dzis :)
IMO : https://www.tradingview.com/x/2k7kzoZM

jednak slabo :) nebylo entuzjazmu jak ostanio wiec odpuszczam dzis i czekam co zrobia z tym moim zygzakiem na 16600 okolice czy tam 4 rka i 5 tka

-- Dodano: pn 02-06-2014, 10:29 --
turboburbo pisze:Kabel przed danymi ostatnio leciał w swoją stronę. Czyżby gorsze dane :P ?

:lol: :lol: :lol:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

edek powycinał wszystkie eLki z piątku więc albo mocny zjazd albo z powrotem do 3645
na moje UP ;)

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Ciapul »

jeszcze chwile trzeba poczekac... ale gdyby dane miały G/U posłać w dół to już byłoby 6666... teraz będzie troche czarowania i w końcu pójdzie w kierunku piątkowym... póki co trzeba się pomacać z 6730

-- Dodano: pn 02-06-2014, 10:54 --

https://www.tradingview.com/x/SWPJrvz4

-- Dodano: pn 02-06-2014, 10:56 --

@turboturbo : gdybyś chciał respektować to co narysowałeś to raczej należałoby się spodziewać wyjści dołem z flagi...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

turboburbo
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: turboburbo »

Ciapul pisze:
jeszcze chwile trzeba poczekac... ale gdyby dane miały G/U posłać w dół to już byłoby 6666... teraz będzie troche czarowania i w końcu pójdzie w kierunku piątkowym... póki co trzeba się pomacać z 6730

-- Dodano: pn 02-06-2014, 10:54 --

https://www.tradingview.com/x/SWPJrvz4

-- Dodano: pn 02-06-2014, 10:56 --

@turboturbo : gdybyś chciał respektować to co narysowałeś to raczej należałoby się spodziewać wyjści dołem z flagi...
Oj, długa droga mnie jeszcze czeka :564: . szukam jakiegoś miejsca na kablu od którego możemy się odbić
https://www.tradingview.com/x/zQjFOTxw Dobrym tropem idę ?

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

mamy dwa okienka czasowe najpozniej jutro powinna byc decyzja co do kabla

dokładnie jutro 8 - 9
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Zablokowany