Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka
DayTrading: Piątek 30.05.2014
Re: DayTrading: Piątek 30.05.2014
Musze to gdzies odnotowac - Cajto powiedzial TAK 
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Dzień dobry forum
na u/j to myśle że po takich danych zaatakują 102 znowu i tam sie wyklaruje co dalej , nikkei też nie spada wiec wszystko przemawia za risk on co za tem i edek może na tym skorzysta i zrobi korekte w górę tak długo wyczekiwaną
na u/j to myśle że po takich danych zaatakują 102 znowu i tam sie wyklaruje co dalej , nikkei też nie spada wiec wszystko przemawia za risk on co za tem i edek może na tym skorzysta i zrobi korekte w górę tak długo wyczekiwaną
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 
Uhm, x/JPY przejawiają rzeczywiście większy sentyment na UP, ile mozna tak kręcićlukpiasek pisze:Dzień dobry forum![]()
dziś piatek dzień cudów kto wie może w końcu wyklaruję się coś bardziej choć dla mnie jest jasne że xxx/jpy w górę póki "hameryka" nie spadacajto pisze:Uhm, x/JPY przejawiają rzeczywiście większy sentyment na UP, ile mozna tak kręcićlukpiasek pisze:Dzień dobry forum![]()
a co do u/j to jak dla mnie póki jest ponad psychologiczną granicą 100 nie tykam na nim shortów , tylko staram się kupować dołki nawet grając dt
bezpiecznie będzie dpiero powyżej 102

Ostatnio zmieniony 30 maja 2014, 08:48 przez lukpiasek, łącznie zmieniany 1 raz.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 
- ZielonaMgielka
- Maniak

widze to podobnielukpiasek pisze:
dziś piatek dzień cudów kto wie może w końcu wyklaruję się coś bardziej choć dla mnie jest jasne że xxx/jpy w górę póki "hameryka" nie spada
a co do u/j to jak dla mnie póki jest ponad psychologiczną granicą 100 nie tykam na nim shortów , tylko staram się kupować dołki nawet grając dt
bezpiecznie będzie dpiero powyżej 102
Wydaje mi się, że 1.3625 będzie decydujące dzisiaj. O ile nie wydarzy się nic dziwnego i w ogóle tam dojdziemy. Póki co przełamany opór 1.3612 z 4 rano, więc teoretycznie otwarta droga do następnego 1.3625 (dużo ważniejszego).
jak aw koncu byłą ta inflacja u Hiszpanów po co inny portal to co innego?
chciwość jest dobra
-
Wierny sobie
- Stały bywalec

Aussie200 Australijski dzisiaj piekne odbicie w trendzie dziennym. Na dzisiaj jak znalazł żeby przed weekendem spokojnie iść spać z pewnymi pipsami.
Dwa dni temu ktoś wrzucał o Włoskim, że najwiecej mozna było zyskać. Jak widać wszystko po myśli i dzisiaj ostatnia górka i sprzedaje
Może jeden z użytkowników sie pochwali ( jak bedzie chciał ) czekam na ta krate whisky
Pozdrawiam
Dwa dni temu ktoś wrzucał o Włoskim, że najwiecej mozna było zyskać. Jak widać wszystko po myśli i dzisiaj ostatnia górka i sprzedaje
Pozdrawiam