Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka
Uhm, x/JPY przejawiają rzeczywiście większy sentyment na UP, ile mozna tak kręcićlukpiasek pisze:Dzień dobry forum![]()
na u/j to myśle że po takich danych zaatakują 102 znowu i tam sie wyklaruje co dalej , nikkei też nie spada wiec wszystko przemawia za risk on co za tem i edek może na tym skorzysta i zrobi korekte w górę tak długo wyczekiwaną
dziś piatek dzień cudów kto wie może w końcu wyklaruję się coś bardziej choć dla mnie jest jasne że xxx/jpy w górę póki "hameryka" nie spadacajto pisze:Uhm, x/JPY przejawiają rzeczywiście większy sentyment na UP, ile mozna tak kręcićlukpiasek pisze:Dzień dobry forum![]()
na u/j to myśle że po takich danych zaatakują 102 znowu i tam sie wyklaruje co dalej , nikkei też nie spada wiec wszystko przemawia za risk on co za tem i edek może na tym skorzysta i zrobi korekte w górę tak długo wyczekiwaną
widze to podobnielukpiasek pisze:
dziś piatek dzień cudów kto wie może w końcu wyklaruję się coś bardziej choć dla mnie jest jasne że xxx/jpy w górę póki "hameryka" nie spada
a co do u/j to jak dla mnie póki jest ponad psychologiczną granicą 100 nie tykam na nim shortów , tylko staram się kupować dołki nawet grając dt
bezpiecznie będzie dpiero powyżej 102
Wydaje mi się, że 1.3625 będzie decydujące dzisiaj. O ile nie wydarzy się nic dziwnego i w ogóle tam dojdziemy. Póki co przełamany opór 1.3612 z 4 rano, więc teoretycznie otwarta droga do następnego 1.3625 (dużo ważniejszego).