DayTrading: Czwartek 29.05.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 30 maja 2014, 00:00

Wzrost
17
50%
Bez zmian
3
9%
Spadek
14
41%

Liczba głosów: 34

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Czwartek 29.05.2014

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

Ciapul pisze:
hhhllllh pisze:on zrobił ponad 20 milionów złotych na tej formacji a Ty ile no ?
jakby zarobił na jednej formacji 20 mln zł to zapewne by się zajmował szkoleniami...
to jest tak jak z nauczycielami - pracują w szkołach bo zakuli pare książek, większości z tego nie rozumieją, ale przed dzieciakami udają najmądrzejszych, a co po niektórzy to się nawet profesorami każa tytułować
:509:
takie bajk i to nie tutaj :) nie padam szkoleniami jakie szkolenia to siema nazywacszkolenie z kartkami papierujana EURCASH drugimflmie hahahh

KOstecki jest ok ale ten to fantasta niesamowity

Awatar użytkownika
ZielonaMgielka
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ZielonaMgielka »

hhhllllh pisze:Ale wy jesteście przecież pisze jak byk
"Nazywam się Daniel Wilczek i moja misją jest "podnieść poziom zamożności Polskiego społeczeństwa". Jestem autorem 5 książek, szkoleniowcem i inwestorem na giełdach całego świata. Ludzie najbardziej kojarzą mnie z moim wielkim sukcesem, czyli pozycją wartą 23 miliony i zarobieniem 132 tysięcy w pięć dni. Ale na swojej drodze poniosłem również wiele porażek, co czyni ze mnie świetnego trenera, który może Ci pokazać właściwą drogę."

więc sie nie czepiajcie ja juz nic wam z jego setapow nie przedstawie, bo to normalnie zawsze tak jest, zamiast sie doksztalcic, byc wdziecznym za to ze ktos uczy swoich setapow to jak zawsze szydera a po prostu zazdroscicie, jego kreski na papierze nie sa niczym gorsze od wiekszosci tu analiz, wie o czym mowi a webinary sa darmowe. dobra koniec tematu bo tu nie o szkolenia chodzilo a o cacarona ja go sprzedaje a wy bedziecie patrzec jak pieniadz ucieka.
http://danielwilczek.pl/

Byznes ys byznes - dobry marketing, popularne hasla, zacna otoczka profesjonalizmu i te frazesy wyjete niczym ze szkolki babypips.com :p

Sekrety inwestowania, pliczki dolarow, luksusowe plaze, wolnosc i bogactwo, eleganckie pozy w garniturze.

To wszystkie cechy rzetelnego szkoleniowca ktoremu na mysli tylko nasze dobro!
... JA SIE PISZE NA TO ! :)

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

gajerek fryzurka i nawjanie makronu o mln by produkty szkolenowe sie sprzedawaly

ludzie kazdy z nas wywala strone opowiada o miln robi filmiki z szkolen i sprzedaje....po co ci forex wtedy jak kase trzepiesz z szkolen i materialow ktore wydrukowales :)

Awatar użytkownika
Matthew414
Pasjonat
Pasjonat

Re: Odp: DayTrading: Czwartek 29.05.2014

Nieprzeczytany post autor: Matthew414 »

ZielonaMgielka pisze:
hhhllllh pisze:Ale wy jesteście przecież pisze jak byk
"Nazywam się Daniel Wilczek i moja misją jest "podnieść poziom zamożności Polskiego społeczeństwa". Jestem autorem 5 książek, szkoleniowcem i inwestorem na giełdach całego świata. Ludzie najbardziej kojarzą mnie z moim wielkim sukcesem, czyli pozycją wartą 23 miliony i zarobieniem 132 tysięcy w pięć dni. Ale na swojej drodze poniosłem również wiele porażek, co czyni ze mnie świetnego trenera, który może Ci pokazać właściwą drogę."

więc sie nie czepiajcie ja juz nic wam z jego setapow nie przedstawie, bo to normalnie zawsze tak jest, zamiast sie doksztalcic, byc wdziecznym za to ze ktos uczy swoich setapow to jak zawsze szydera a po prostu zazdroscicie, jego kreski na papierze nie sa niczym gorsze od wiekszosci tu analiz, wie o czym mowi a webinary sa darmowe. dobra koniec tematu bo tu nie o szkolenia chodzilo a o cacarona ja go sprzedaje a wy bedziecie patrzec jak pieniadz ucieka.
http://danielwilczek.pl/

Byznes ys byznes - dobry marketing, popularne hasla, zacna otoczka profesjonalizmu i te frazesy wyjete niczym ze szkolki babypips.com :p

Sekrety inwestowania, pliczki dolarow, luksusowe plaze, wolnosc i bogactwo, eleganckie pozy w garniturze.

To wszystkie cechy rzetelnego szkoleniowca ktoremu na mysli tylko nasze dobro!
... JA SIE PISZE NA TO ! :)
Zobaczcie sobie profil na fb timothy sykes. W każdym poście foto jego lambo, kluczyków i 3 zegarków założonych jednocześnie na reku :)
pozostało mi 4291 godzin praktyk z 10 000 :)

hhhllllh
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: hhhllllh »

haha dobrego humoru z wieczora nigdy mało

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

Obrazek

kasiorka :mrgreen:
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Ciapul »

hhhllllh pisze:haha dobrego humoru z wieczora nigdy mało
a tak na poważnie :
https://www.tradingview.com/x/OAwf5FWy

z tym że prostokąt to raczej kontynuacja trendu niż jego odwrócenie...
Ostatnio zmieniony 29 maja 2014, 19:43 przez Ciapul, łącznie zmieniany 1 raz.
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

hhhllllh pisze:haha dobrego humoru z wieczora nigdy mało

przyszedłeś reklamowac go czy co bo mu towar ne schodzi szkoleniowy :lol: :lol: :lol:

niech wiecej kartek naklei i wyraźniej maluje kanly

Kostecki jestok ale ten wynalazek to piekny lej wode i martingby towar mu schodzil

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

Nowy123 pisze:kable bez zmian S w grze

moze nastepny tydzen bedze cos pod L zobaczymy jak zakoncza jutro :)

-- Dodano: czw 29-05-2014, 17:55 --

na kablu mi brakuje jeszcze jednego zejsca nawet w okolic 16600tamtejszego mocnego wspracia z ktorego nei raz odbijali :)

a przynajmniej 16650 okolice jako zygzak
+/- 1.6640 mas na d1 ma100 ;) ta zielona, https://www.tradingview.com/x/TDP1ztec/
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Ciapul »

z tym że prostokąt to raczej kontynuacja trendu niż jego odwrócenie...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

Zablokowany