hhhllllh pisze:Ale wy jesteście przecież pisze jak byk
"Nazywam się Daniel Wilczek i moja misją jest "podnieść poziom zamożności Polskiego społeczeństwa". Jestem autorem 5 książek, szkoleniowcem i inwestorem na giełdach całego świata. Ludzie najbardziej kojarzą mnie z moim wielkim sukcesem, czyli pozycją wartą 23 miliony i zarobieniem 132 tysięcy w pięć dni. Ale na swojej drodze poniosłem również wiele porażek, co czyni ze mnie świetnego trenera, który może Ci pokazać właściwą drogę."
więc sie nie czepiajcie ja juz nic wam z jego setapow nie przedstawie, bo to normalnie zawsze tak jest, zamiast sie doksztalcic, byc wdziecznym za to ze ktos uczy swoich setapow to jak zawsze szydera a po prostu zazdroscicie, jego kreski na papierze nie sa niczym gorsze od wiekszosci tu analiz, wie o czym mowi a webinary sa darmowe. dobra koniec tematu bo tu nie o szkolenia chodzilo a o cacarona ja go sprzedaje a wy bedziecie patrzec jak pieniadz ucieka.
http://danielwilczek.pl/
Byznes ys byznes - dobry marketing, popularne hasla, zacna otoczka profesjonalizmu i te frazesy wyjete niczym ze szkolki babypips.com
Sekrety inwestowania, pliczki dolarow, luksusowe plaze, wolnosc i bogactwo, eleganckie pozy w garniturze.
To wszystkie cechy rzetelnego szkoleniowca ktoremu na mysli tylko nasze dobro!
... JA SIE PISZE NA TO !