PA, samouk, konto real
Re: PA, samouk, konto real
Zagranie zgodnie ze scanariuszem.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Sytuacja na EURJPY.
Złoto zamknięte. Kasy nie wpadło za wiele bo pozycje nie były duże - na złocie nie czuje się jeszcze pewnie.
Muszę poszukać jakiegoś narzędzia do zamykania wszystkich pozycji ale tylko na danej parze- gdzieś to widziałem.
Pozdr
Muszę poszukać jakiegoś narzędzia do zamykania wszystkich pozycji ale tylko na danej parze- gdzieś to widziałem.
Pozdr
Pozycja na EURJPY.
Hej,
Super piramidy, aby tak dalej! Patrzysz na aid/usd aud/cad?
Może właśnie być okazja na zajecie dobrej pozycji na dłuższy termin, długo juz tym sie zajmujesz?
Może właśnie być okazja na zajecie dobrej pozycji na dłuższy termin, długo juz tym sie zajmujesz?
Cześć,Veni pisze:Hej,
dzięki za dobre słowo

Na samej górze tej strony masz aktualne zagranie na AUDUSD.
Pozycje na AUDCAD też już odpalone(screen) - zresztą wszystko masz na bieżąco na Myfxbook'u w stopce.
Specjalnie zajrzałem kiedy to dostałem od kumpla maila z pierwszym ebookiem - kwiecień 2010

Wrzucam też screena z zamkniętą piramidą na USDJPY.
SL'e na AUDNZD i sytuacja na EURJPY.
Czyli siedzimy tak samo, wcześniejsze wejście miałeś z oczekującego, ja z palca wchodziłem.
Sporo się nauczyłeś przez te 4 lata, masz coś ciekawego z czym warto się zapoznać?
pomoc dla samouka od samouka, można czasami screena wstawić?
Sporo się nauczyłeś przez te 4 lata, masz coś ciekawego z czym warto się zapoznać?
Veni pisze:Czyli siedzimy tak samo, wcześniejsze wejście miałeś z oczekującego, ja z palca wchodziłem.
Pierwsze wejście zawsze robię z palca - póki co używam tylko zleceń 'stop', 'limity' mi nie pasują.
Podstawy podstaw ogarnąłem z książek Piotra Surdela (bodajże Podstawy Giełdy Walutowej i Analiza Techniczna).
Coś ciekawego? hmm -generalnie to forum nawigatora było źródłem wiedzy, potem trochę comparic. Ważną rzeczą jest selekcja informacji - pełno jest syfu i czasem ciężko wyfiltrować cenne info.
Jasne, wstawiaj screeny.