Zeziu07 pisze:Coś mi Myfxbook ześwirował - ustawiłem datę od której chce, żeby mi pokazywało trx. A pokazuje całość od początku istnienia konta.
Tego z kolei nie chcę upubliczniać bo i nie ma po co.
Macie na to jakiś sposób?
Od tej pory, jeżeli na rachunku będzie zysk to w środy i piątki będę wypłacał 60-70% wypracowanego zysku.
Aha jutro wyjeżdżam na tydzień więc gry nie będzie - no może zostawię coś na longterm np. GBPCAD

Hej, wątpie stary, ze zrobisz tak jak piszesz. Powiem więcej. Jeśli nie zmniejszysz pozycji to stracisz wszystko. Nie będzie żadnych wypłat. Fajnie, ze cos tam Ci weszlo ale gdy się przygladalem i widziałem wynik 16 tys obstawiałem, ze bardzo szybko to stracisz. wymiekles dopiero przy kwocie, którą wplaciles. Robilem podobne bledy ponad rok temu. Musisz wyluzować z wielkoscia pozycji. Piramidy robione w ten sposób szybko Cie zniszczą, powaga. Jeśli nie zmienisz wielkości pozycji nie daje Ci nawet miesiąca. Z reszta może to być nawet tydzień, jeśli wpadniesz w podobny korkociąg. Przy okazji gdy miałeś 16K, korciło mnie by Ci napisac bys wyplacal to wszystko ale powiedziałem sobie, ze nie będę się wtrynial. Musisz drastycznie zmniejszyć wartość lota bo teraz będzie Cie bolec kazda złotówa w plecy.
pozdrawiam
ps. Zrobiles identyko błąd co danbo. Dlatego ja nie lubie piramid. Jeśli już się je stosuje to tak jak szwajcar, czyli ciągle duzy poziom zabezpieczenia, male pozycje.
poważnie, uważaj na wielkość pozycji, zwłaszcza gdy piramidujesz.