Jak ma być nie aktualna jak się właśnie wypełniacajto pisze:Masz rozrzut, poprawili maxa o 100P i analiza z oznaczeniami wciąż jest aktualna wg Ciebie.
DayTrading: Czwartek 29.05.2014
- harymilloki
- Maniak

Re: DayTrading: Czwartek 29.05.2014
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
- ZielonaMgielka
- Maniak

Nie widze nic zachecajacego na shorty jak i na longi w skali DT.wesoly pisze:Teraz nie wchodzisz? Wydaje mi się, że moment dobry a napewno lepszy niż ten od którego siedzę;pZielonaMgielka pisze:Tez mialem longa ale juz sie wyrzucilem z niewielka strata.wesoly pisze: Ja siedzę w longu od 1.3613, tylko mocne wybicie mnie ratuje ;p
Masz zaznaczone 1.3896 jak TOP, a realny TOP od którego jest spadek jest 100P wyżej, może to szczegół, ale dla mnie ważnyharymilloki pisze:Jak ma być nie aktualna jak się właśnie wypełniacajto pisze:Masz rozrzut, poprawili maxa o 100P i analiza z oznaczeniami wciąż jest aktualna wg Ciebie.Nie rozumiem???? Możesz jaśniej ????
Prostokąty z zasięgami są ok dla tamtej wersji, ale gdyby je podpiąć pod to co jest... odbicie powinno nastąpić z poziomu 1.3684. Póki co jesteśmy 100P niżej i jeszcze nie odbiliśmy.
Masz przesunięcie na 100P w obu kierunkach i mówisz że jest OK, wybacz, ale nie jest.
KWIOSZ no ruszamy 
Na Kangurze jakis RGR nam sie chyba wyrysowal na M15, M30 i bedziemy dolowac raczej... Tak wiec zamykam pozycje i biore to co jest z rynku bo znajac mojego pecha jakbym zostal z pozycjami to rano bym zobaczyl poziom ponizej 0.92.
Poniżej oczekiwań... jeżeli to nie da siły edkowi to ja już nie wiem;p
Za bardzo to się nie ruszył...
Uczepiłem się jak głupi tego wzrostu i tak tkwie, zamiast zarabiać na spadkach od wczoraj... 
Chyba w końcu doczekasz się tych wzrostów...wesoly pisze:Uczepiłem się jak głupi tego wzrostu i tak tkwie, zamiast zarabiać na spadkach od wczoraj...
Bardzo mnie to ucieszy i nie będę wybrzydzał ale pozostanie niedosyt i te kilka błędnych wejść... Bo nawet jeżeli nie zarobiłem na shortach to ok ale w longa też mogłem załadować się później a nie na samym oporze