Ja tam jestem zdania ze technicznie uklepujemy dolki na xxx / USD i UP. Na wszystkim.harymilloki pisze:Ludzie po co wy się jakimiś fundamentami kierujecie. Albo jesteście fundamentalnie nastawieni albo technicznie. Jak zacznie się łączyć jedno i drugie to kaszana się robi, zaczynasz popadać w wielkie zakłopotanie .....
DayTrading: Czwartek 29.05.2014
Re: DayTrading: Czwartek 29.05.2014
Ja siedzę w longu od 1.3613, tylko mocne wybicie mnie ratuje ;pZielonaMgielka pisze:Wczesniej pozbierali kupujacych powyzej oporu a wielu z nich wyrzucalo sie ponizej wsparcia. Jakby zebrali i zrobili szpile to byloby co grac.wesoly pisze:Co może oznaczać zebranie i wybicie w górę? Dobrze myślę?ZielonaMgielka pisze:Mamy duzo sell stopow ponizej aktualnego wsparcia na EU.
https://www.tradingview.com/x/bEkWl2Yg/
Teraz retest od dolu moze byc dobra okazja do wejscia imo.
https://www.tradingview.com/x/RCOZPmbV/
- harymilloki
- Maniak
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
- ZielonaMgielka
- Maniak
Grajac intraday fundamenty mozna sobie wsadzic tam gdzie slonce nie zagladaharymilloki pisze:Ludzie po co wy się jakimiś fundamentami kierujecie. Albo jesteście fundamentalnie nastawieni albo technicznie. Jak zacznie się łączyć jedno i drugie to kaszana się robi, zaczynasz popadać w wielkie zakłopotanie .....

Hary na razie sie edi sprawdza idealnie wg tej prognozy..... To teraz wszyscy zapakowani w longi?
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- ZielonaMgielka
- Maniak
Tez mialem longa ale juz sie wyrzucilem z niewielka strata.wesoly pisze: Ja siedzę w longu od 1.3613, tylko mocne wybicie mnie ratuje ;p
Łukaszenka: Ukraina wcześniej czy później będzie w unii eurazjatyckiej
PAP - Świat
29 Maj 2014, 11:49
29.05. Astana (PAP/AFP) - Prezydent Rosji Alaksandr Łukaszenka oświadczył w czwartek, że Ukraina "wcześniej czy później" przystąpi do tworzonej przez Rosję, Białoruś i Kazachstan Eurazjatyckiej Unii Gospodarczej (EUG).
"Po drodze straciliśmy uczestnika (rozmów), mam na myśli Ukrainę (...)" - powiedział białoruski prezydent w przemówieniu wygłoszonym w Astanie, gdzie prezydenci Władimir Putin, Alaksandr Łukaszenka i Nursułtan Nazarbajew podpisali traktat o utworzeniu EUG.
i tyle walk bylo
PAP - Świat
29 Maj 2014, 11:49
29.05. Astana (PAP/AFP) - Prezydent Rosji Alaksandr Łukaszenka oświadczył w czwartek, że Ukraina "wcześniej czy później" przystąpi do tworzonej przez Rosję, Białoruś i Kazachstan Eurazjatyckiej Unii Gospodarczej (EUG).
"Po drodze straciliśmy uczestnika (rozmów), mam na myśli Ukrainę (...)" - powiedział białoruski prezydent w przemówieniu wygłoszonym w Astanie, gdzie prezydenci Władimir Putin, Alaksandr Łukaszenka i Nursułtan Nazarbajew podpisali traktat o utworzeniu EUG.
i tyle walk bylo

Masz rozrzut, poprawili maxa o 100P i analiza z oznaczeniami wciąż jest aktualna wg Ciebie.
widze lapaczy longow na EUR USD
oj oj oj
KIWOSZ przymierzamy sie do tych 8400 ;)czy nie
lepiej grac naparach gdzie ladnie wdac jakies struktury a EUR USD odpuscic sobie do MARIANA

KIWOSZ przymierzamy sie do tych 8400 ;)czy nie
lepiej grac naparach gdzie ladnie wdac jakies struktury a EUR USD odpuscic sobie do MARIANA
Teraz nie wchodzisz? Wydaje mi się, że moment dobry a napewno lepszy niż ten od którego siedzę;pZielonaMgielka pisze:Tez mialem longa ale juz sie wyrzucilem z niewielka strata.wesoly pisze: Ja siedzę w longu od 1.3613, tylko mocne wybicie mnie ratuje ;p