DayTrading: Czwartek 29.05.2014
Re: DayTrading: Czwartek 29.05.2014
Dla wszystkich ubranych w S na Kangurze proponowałbym się ostro zastanowić nad poniższym wykresem...
AUD/USD D1
AUD/USD D1
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
@Ciapul - spójrz na kabla w kontekście wyjścia z kanału, patrząc analogicznie na podobną formację sprzed kilku lat retestu dolnej bandy nie było. Wczoraj wrzucałem , dziś wrzucę raz jeszcze.
Warto też zerknąć na D1 E/G, kierunek UP.
@Byq - mam nadzieję, że w końcu ruszą na Aussie, byle gdzie , byle ruszyli
Tak sobie myślę, że U/J może być dziś królem tablicy, dla mnie jest mocno poustawiany na spadki. Choć jeśli U/J nada ton, to G/J będzie miał większy rozmach.
@Byq - mam nadzieję, że w końcu ruszą na Aussie, byle gdzie , byle ruszyli

Tak sobie myślę, że U/J może być dziś królem tablicy, dla mnie jest mocno poustawiany na spadki. Choć jeśli U/J nada ton, to G/J będzie miał większy rozmach.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Już ruszyli. Moim zdaniem albo obecna albo następna świeca dzienna zakończy się w przedziale 0.935 - 0.94.cajto pisze:@Ciapul - spójrz na kabla w kontekście wyjścia z kanału, patrząc analogicznie na podobną formację sprzed kilku lat retestu dolnej bandy nie było. Wczoraj wrzucałem , dziś wrzucę raz jeszcze.
@Byq - mam nadzieję, że w końcu ruszą na Aussie, byle gdzie , byle ruszyli![]()
Czy tylko ja mam pełne gacie jeżeli chodzi o edka? Marnie póki co wygląda ten jego marsz w górę 

marsz w gore??wesoly pisze:Czy tylko ja mam pełne gacie jeżeli chodzi o edka? Marnie póki co wygląda ten jego marsz w górę

No teoretycznie powinno być dzisiaj wybicie po obronie 1.35, nawet do 1,37 po czym prawidlowo powinno zacząć schodzić w dół, po informacjach w przyszłym tygodniu teoretycznie przekroczyc 1,35 i iść w stronę 1,34. Mylę się?
załozenia ciekawe ale fundamenty tych załozen kulawe? gdzie mielismy obrone 1,35?wesoly pisze:No teoretycznie powinno być dzisiaj wybicie po obronie 1.35, nawet do 1,37 po czym prawidlowo powinno zacząć schodzić w dół, po informacjach w przyszłym tygodniu teoretycznie przekroczyc 1,35 i iść w stronę 1,34. Mylę się?

1) w bliższej przeszłości znajdziesz przebicia z retestami.cajto pisze:@Ciapul - spójrz na kabla w kontekście wyjścia z kanału, patrząc analogicznie na podobną formację sprzed kilku lat retestu dolnej bandy nie było. Wczoraj wrzucałem , dziś wrzucę raz jeszcze.
2) to co zaszło wczoraj musi być dzisiaj potwierdzone ( pisałeś wczoraj o przestrzeganiu zasad )
3) na wyciąganie jakichkolwiek wniosków z W1 chyba jeszcze troche za wcześnie - owszem pokazywałem ostatnio W1 ale w kontekscie wsparcia
4) trend na G/U jest wyraźny i silny - póki co nic mu się nie stało...
5) pamiętaj że to jest moja opinia i nikogo nie zmuszam do tego by się z nią zgadzał - mój scenariusz bazowy to L z TP 6990 a potem buy stop 7040, sell stop 6960
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
- ZielonaMgielka
- Maniak
AUDNZD wybija sufit po wielokrotnych testach.
Swietna okazja do zaladowania longow.
https://www.tradingview.com/x/5rdDG7YI/
https://www.tradingview.com/x/1uIddpxs/
Swietna okazja do zaladowania longow.
https://www.tradingview.com/x/5rdDG7YI/
https://www.tradingview.com/x/1uIddpxs/
- Matthew414
- Pasjonat
Przejdą 1250 na gold ?
pozostało mi 4291 godzin praktyk z 10 000