pozwole sobie odpowiedzieć chociaz nie pytałes mnie. Ja uwazam ze to wycinka ,poczekam jeszcze zanim wejde w szorta, ale cel 9170, bez wykresu, bo kazdy gra inaczej, wg mojej ekletktycznej strategii tam własnie zmierzamyByQ pisze:A jak widzisz Kangura ?:) Zasadzilem grube L przy 0.9250 ale nie wiem juz sam czy to trzymac czy niecajto pisze:Retest dolnej bandy klina zakończył sie odrzuceniem, wszystko zgodnie ze sztuką (bynajmniej na razie).Matthew414 pisze:A co tak duplo na usd/jpy ?Niby wyszlismy gora z konsoli i powinnismy przetestowac 0.9315 ale ostatnimi czasy brakuje mi obiektywizmu do rynku.
DayTrading: Czwartek 29.05.2014
- LarryGoldberg
- Gaduła

Re: DayTrading: Czwartek 29.05.2014
Wesoło zaczyna się robić na edku
1 wariant - zakończyliśmy dużą korektę ABC na int tygodniowym - stąd kierunek parytet
i nowe historyczne minima
lub realizujemy falę 4 po której atak na nowe maksima możliwy
1 wariant - zakończyliśmy dużą korektę ABC na int tygodniowym - stąd kierunek parytet
lub realizujemy falę 4 po której atak na nowe maksima możliwy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Re: Odp: DayTrading: Czwartek 29.05.2014
kolega bredzi z 1.35 albo chce tymi insider informacjami wpłynąc na rynek globalne hehe
pewnie chodziło o 1.36 bo zejście poniżej było i teoretycznie jak często bywało mogło po wzięciu SL wrócić ponad 1.36 na trwale... ale jak widać na trwale to zeszło na 1.359 i poziomy ok 1 .3610-20 są teraz krótkoterminowymi oporami
słabo nastroje na edku i tyle... czy skorekci przed EBC next week? hm.... gdyby na to nie pozwolili to wydaje mi się, że ściema i szykowanie się na UP na EBC, które obniży stopy ale nie wyciągnie z rękawa specjalnych narzędzi...
Kurczaki, na moim forexie nie zaliczylismy wczoraj ani 1,35 ani bliskiej okolicy ani tez zadnego istotnego wsparcia
nie byłem obecny wczoraj cały dzien przed notowaniami i pewnie mnie broker wkreca z prezentowanym wykresem, albo...
[/quote]
pewnie chodziło o 1.36 bo zejście poniżej było i teoretycznie jak często bywało mogło po wzięciu SL wrócić ponad 1.36 na trwale... ale jak widać na trwale to zeszło na 1.359 i poziomy ok 1 .3610-20 są teraz krótkoterminowymi oporami
słabo nastroje na edku i tyle... czy skorekci przed EBC next week? hm.... gdyby na to nie pozwolili to wydaje mi się, że ściema i szykowanie się na UP na EBC, które obniży stopy ale nie wyciągnie z rękawa specjalnych narzędzi...
Kurczaki, na moim forexie nie zaliczylismy wczoraj ani 1,35 ani bliskiej okolicy ani tez zadnego istotnego wsparcia
nie byłem obecny wczoraj cały dzien przed notowaniami i pewnie mnie broker wkreca z prezentowanym wykresem, albo...
@ByQ - IMO Aussie najpierw spuści troche ciśnienia (na niższych TF jest bardzo wyciągnięty), co dalej - raczej UP, H1/H4 ustawione pod ten kierunek. Na razie czekam na setup i coś mi się widzi że jeszcze kilka godzin przyjdzie mi poczekać.
TP1 byłaby w takim układzie górna banda Flagi, wyjście z niej będzie 5 falą o zasięgu nawet 0.99
TP1 byłaby w takim układzie górna banda Flagi, wyjście z niej będzie 5 falą o zasięgu nawet 0.99
Ostatnio zmieniony 29 maja 2014, 10:07 przez cajto, łącznie zmieniany 1 raz.
i kabel
Koniec czteroletniej korekty?
Koniec czteroletniej korekty?
AUD dane slabe co tam powedzal ktos bo nic nie moge znalesc
03:00 AUD Średni Sprzedaż Nowych Nieruchomości HIA (MoM) 2.9% 0.2%Nowy123 pisze:AUD dane slabe co tam powedzal ktos bo nic nie moge znalesc
a to to dzieki
a dzis dane z USA PKB itd wiec moze jeszcze USD dzis dostac mocy
a dzis dane z USA PKB itd wiec moze jeszcze USD dzis dostac mocy
Hmmm, na A/U spodek na M5, czyżby już mieli iśc UP?
G/U H1
no to w okolicach 6730 będziemy mieli walke nie tylko o opór/wsparcie ale również o potwierdzenie podwójnego dna z zasiegiem ~ 6752
IMO to nam da odpowiedź co w najbliższych dniach będzie się działo z G/U...
IMO to nam da odpowiedź co w najbliższych dniach będzie się działo z G/U...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...