wyglada niezle - tam jest tez W_S1wesoly pisze:Co myślicie o wejściu w okolicach 1.6730 na kablu? Powinno się ładnie odbić od wsparcia z 15.05. Jeśli się mylę proszę mnie poprawić;p
DayTrading: Środa 28.05.2014
- atlanticos
- Maniak

Re: DayTrading: Środa 28.05.2014
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
szczują, szczują i szczuc będą... za to im płacą ; ) ... 0,03 p ... to blisko, ale jakoże nie wybiło, to gratulacje, za precyzje w ustawianiu SLcajto pisze:@Pedro - na E/A nie mam setupu, strasznie poszarpany ten wykres..., ale jestem w S na A/U, na razie mój SL został obroniony (brakło 0,03P) i tak szczują bastardzi jedni
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Pewnie zostanę wyśmiany no ale... wziąłem długą na Kiwi 
Ładny pull back h1, wąski stop, niewielkie ryzyko, mocne wsparcie...
Hmm, zabawy z nożami bywaja niebezpieczneByQ pisze:Pewnie zostanę wyśmiany no ale... wziąłem długą na Kiwi
Ewentualny stuk w TL od dołu, bo potencjału do wzrostów IMO tutaj nie ma.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
a nie aby W_S2 ?atlanticos pisze:wyglada niezle - tam jest tez W_S1
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p682592
EUR/NZD z wczoraj - na tym interwale nie wiele się zmieniło - ta para ma duży potencjał do wzrostów
EUR/NZD z wczoraj - na tym interwale nie wiele się zmieniło - ta para ma duży potencjał do wzrostów
- atlanticos
- Maniak

zgadza się... mój błądCiapul pisze:a nie aby W_S2 ?atlanticos pisze:wyglada niezle - tam jest tez W_S1
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
@Pedro - jeszcze odnośnie E/A, IMO jest prawdopodobne, że A/U i E/U pójdą dziś dołem, wiec E/A bedzie sie szarpał i nikaj nie pójdzie.
Raczej E/A i E/U dołem a A/U w miejscu - przewaznie tak jestcajto pisze:@Pedro - jeszcze odnośnie E/A, IMO jest prawdopodobne, że A/U i E/U pójdą dziś dołem, wiec E/A bedzie sie szarpał i nikaj nie pójdzie.
To jak? Każdy już zapakowany w soczyste longi na Kangurze ?:)
USD sie umacnia ostro do wszystkiego