wyglada niezle - tam jest tez W_S1wesoly pisze:Co myślicie o wejściu w okolicach 1.6730 na kablu? Powinno się ładnie odbić od wsparcia z 15.05. Jeśli się mylę proszę mnie poprawić;p

wyglada niezle - tam jest tez W_S1wesoly pisze:Co myślicie o wejściu w okolicach 1.6730 na kablu? Powinno się ładnie odbić od wsparcia z 15.05. Jeśli się mylę proszę mnie poprawić;p
szczują, szczują i szczuc będą... za to im płacą ; ) ... 0,03 p ... to blisko, ale jakoże nie wybiło, to gratulacje, za precyzje w ustawianiu SLcajto pisze:@Pedro - na E/A nie mam setupu, strasznie poszarpany ten wykres..., ale jestem w S na A/U, na razie mój SL został obroniony (brakło 0,03P) i tak szczują bastardzi jedni
Hmm, zabawy z nożami bywaja niebezpieczneByQ pisze:Pewnie zostanę wyśmiany no ale... wziąłem długą na Kiwi
Ładny pull back h1, wąski stop, niewielkie ryzyko, mocne wsparcie...
a nie aby W_S2 ?atlanticos pisze:wyglada niezle - tam jest tez W_S1
zgadza się... mój błądCiapul pisze:a nie aby W_S2 ?atlanticos pisze:wyglada niezle - tam jest tez W_S1
Raczej E/A i E/U dołem a A/U w miejscu - przewaznie tak jestcajto pisze:@Pedro - jeszcze odnośnie E/A, IMO jest prawdopodobne, że A/U i E/U pójdą dziś dołem, wiec E/A bedzie sie szarpał i nikaj nie pójdzie.