DayTrading: Poniedziałek 26.05.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 26.05.2014
A nie mówiłem kupić buy i spokojnie przebalować weekend myśle ze SP500 może dojść do 1950 żeby nie powiedzieć że pokuszą się o 2000 ale to już nie tej serii 

No nic, posiedzę jeszcze trochę w tym bagnie zobaczymy co z tego wyjdzie 

- harymilloki
- Maniak
Widzę że coraz większa rzesza użytkowników tego forum skłania się ku wzrostom na indeksach. Nie ukrywam że zaczyna mnie to cieszyć, ponieważ jest to dobry wskaźnik. Podpiął bym to pod "odwróconą korelację" , jeśli można tak to nazwać.

"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
Powolne wzrosty takie cieżkie wspinanie nas czeka a odwórcona korelacja wzgledem czego
- harymilloki
- Maniak
Chyba względem poprawnego kierunku 

"cierpliwość popłaca..."
hary nie zawsze większość się myli weź to pod uwageharymilloki pisze:Chyba względem poprawnego kierunku

zresztą zobacz na u/j 64% z oandy siedzi w L a u/j zaczyna pomału rosnąć od kilku dni choć wydawało by się że powinien spadać
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

Witam,
Dość nietypowa sytuacja wydarzyła mi się z piątku na poniedziałek, a mianowicie: w piątek na AM zająłem 2 pozycje. Około godziny 16:20 na parze AUD/USD wystąpił bad tick z czego zostały one zamknięte na plus. Pieniądze zostały uznane na koncie a chwilę po tym zdążyłem zlecić wypłatę. Broker oczywiście cofną zyskowne pozycje na platformie ale... o dziwo dzisiaj wpłata została zaksięgowana na moim rachunku bankowy. Pytanie co dalej?
Dość nietypowa sytuacja wydarzyła mi się z piątku na poniedziałek, a mianowicie: w piątek na AM zająłem 2 pozycje. Około godziny 16:20 na parze AUD/USD wystąpił bad tick z czego zostały one zamknięte na plus. Pieniądze zostały uznane na koncie a chwilę po tym zdążyłem zlecić wypłatę. Broker oczywiście cofną zyskowne pozycje na platformie ale... o dziwo dzisiaj wpłata została zaksięgowana na moim rachunku bankowy. Pytanie co dalej?
troche spekulacji na dziś , skoro nie chcę spadać a jest powyzej średniej może urośnie
https://www.tradingview.com/v/aXCYIx8P/

https://www.tradingview.com/v/aXCYIx8P/
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

zobaczcie co na KIWI sie dzieje volumen