DayTrading: Poniedziałek 26.05.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 26.05.2014
na cabla też dobre miejsce na S, stosunkowy mały SL
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
adk77 pisze:Zastanawiam się nad jednym. Cisza w kontekście eurowyborów i ich wpływu na przyszłość unii.Nowy123 pisze:Podczas dzisiejszej konferencji w Portugalii Mario Draghi powiedział m.in., że ECB musi być czujny w kwestii zagrożenia scenariusza dojścia inflacji do celu i w razie czego musi być przygotowany do działania. Rynek tego typu sformułowania mógł ponownie odebrać jako ponownie jedynie słowną próbę osłabienia euro i widać już, że tego typu zagrania niespecjalnie działają. EUR/USD wręcz zyskał nieco w okolicach wystąpienia szefa ECB. Widać zatem jak na dłoni, że teraz liczyły się będą przede wszystkim czyny na posiedzeniu w przyszłym tygodniu, a więc kombinacja takich elementów jak obniżka stóp procentowych, wprowadzenie QE, czy zaoferowanie LTRO lub skupu ABS'ów.
cisz to mnie zastanawia kto szczegolnie pod to kto w Francj wygral jaki ugrupowanie

a Edek mysle ze powoli powinn go trocheumocnic bo jakwidac MArioza slowach sie jedynie moze skonczyc z mowieniem ze sie beda dalej przygladac ze maja narzedzia ITD ITP
mario już 3 miesiąc gada i gada to samo, tylko innymi słowami.
to tak samo z z tym filmem rambo czy rocki, skonczyło sie chyba na 8 czesciach, pytanie kiedy mario zmieni scenario i reżysera
to tak samo z z tym filmem rambo czy rocki, skonczyło sie chyba na 8 czesciach, pytanie kiedy mario zmieni scenario i reżysera
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
jak na razie gadanie przynosi skutek, euro z 1,40 zleciało na 1,36 - prawie 400 pipsów. jak spadnie jeszcze 200 to będzie na dolnej bandzie i wtedy się okaże, że nic nie zrobi bo nie ma potrzeby, bo gadanie wystarczyło czym kupi sobie trochę czasu.BOCZEK pisze:mario już 3 miesiąc gada i gada to samo, tylko innymi słowami.
Na Edku grube ryby zaczęły się cofać z longów pewnie realizują zyski bo im się skurczą zaraz - ale w Ski jeszcze ślepo nie skaczą - wykresik w zał

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"DOŚWIADCZENIE - nazwa jaką nadajemy naszym błędom" 

kto moze mi pokazac jak robi sie dziennik tranzakcji 

chciwość jest dobra
- Matthew414
- Pasjonat
Czy ktoś wie czemu nie mogę usunąć niektórych par z widoku z mt4 ? W telefonie ... do tego niektóre mogę też usunąć, a raz nie ...
pozostało mi 4291 godzin praktyk z 10 000 

Nie możesz zamykać par na których masz pozycje otwarte, dopiero po zamknięciu pozycję pojawi się taka możliwość.Matthew414 pisze:Czy ktoś wie czemu nie mogę usunąć niektórych par z widoku z mt4 ? W telefonie ... do tego niektóre mogę też usunąć, a raz nie ...
pozdrawiam
- Matthew414
- Pasjonat
Mam aud/usd. Nie mogę skasowac z widoku Nie mam na niej pozycji aktywnej ani oczekującej.
pozostało mi 4291 godzin praktyk z 10 000