Damian77 pisze:harymilloki pisze:adk77 pisze:sp 500 będzie czapa czy nie?
Będzie jak zrobią podwójny szczytCzekamy
spadki przed długim weekendem? no way

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Damian77 pisze:harymilloki pisze:adk77 pisze:sp 500 będzie czapa czy nie?
Będzie jak zrobią podwójny szczytCzekamy
spadki przed długim weekendem? no way
na demo to każdy tak może czarowaćNowy123 pisze:to moje wizje pod wykonczenie V w 3
oczywiście sie to w czasie moze inaczej ulozyc
a V jesli nie uwzgleniajac klina wypada mi pierwsze tak i tk a w okolicach - 1950 drugie 1980 2000 to moj scenariusz na sredni termin ale wrazie W cos tam S mam
Zgadzam się z twoją wizją ... Dobrze to rozrysowałeś.Nowy123 pisze:to moje wizje pod wykonczenie V w 3
a V jesli nie uwzgleniajac klina wypada mi pierwsze tak i tk a w okolicach - 1950 drugie 1980 2000 to moj scenariusz na sredni termin ale wrazie W cos tam S mam
Klin klinem, ale popatrz na starszą formację w obrebie której się znajdujemy od roku - kanał w ujęciu D1. Są juz cztery punkty styczne, teraz jesteśmy w ataku na maxy które myślę że zostana poprawione, pytanie o ile? Kolejny punkt styczny na górnej bandzie wypada w okolicach 195x, ale nie zdziwię się jeśli pójdzie przebicie topów na kilka pkt, a później mocna jazda w dół.Nowy123 pisze:to moje wizje pod wykonczenie V w 3