zakupy, wszyscy się boją ruskich i chini uciekają w australieByQ pisze:O kurrr...de.
Kangur z ea zrobili po 100 pipsow i wrocili do tych samych poziomow w ciagu kilku sekund....co to ma byc?

zakupy, wszyscy się boją ruskich i chini uciekają w australieByQ pisze:O kurrr...de.
Kangur z ea zrobili po 100 pipsow i wrocili do tych samych poziomow w ciagu kilku sekund....co to ma byc?
co to za brokByQ pisze:O kurrr...de.
prosze bardzo broker admiral marketsniemiaszek pisze:krzychu3_1989 pisze:co sie stało na e/a i kongurze
macie takie dzidy i tp wszedł na e/a uwierzyć nie mogę czy tak było czy błąd brokera
pokaż screena, bo na "moim forexie" nic takiego nie ma![]()
Mam admirala i nic takiego nie mamkrzychu3_1989 pisze:prosze bardzo broker admiral marketsniemiaszek pisze:krzychu3_1989 pisze:co sie stało na e/a i kongurze
macie takie dzidy i tp wszedł na e/a uwierzyć nie mogę czy tak było czy błąd brokera
pokaż screena, bo na "moim forexie" nic takiego nie ma![]()
dokładnie standart mamspekulant_fx pisze:Chyba że to było na standard koncie,bo ja mam pro ecn czy jak to sie tam u nich zwie...
jeżeli macie jakąś stratę myślę że śmiało można reklamować....krzychu3_1989 pisze:dokładnie standart mamspekulant_fx pisze:Chyba że to było na standard koncie,bo ja mam pro ecn czy jak to sie tam u nich zwie...