OK PRZYZNAJE SIE ZACZLAM GRAC NA DLUGO NA EDKU DLA TEGO NIEMGOE BYC STRATNA NA KABLU MUSZE TO ZAMKNAC NIE MOGE RYZYKOWAC
DayTrading: Piątek 23.05.2014
Re: DayTrading: Piątek 23.05.2014
smiejcie sie miałam mnustwo krotkich pozycji na edku od grudnia 2013 i jak dobił 1,40 zaliczylam mergina a teraz jest zwała nawet nie zagladam i nie czytam postów na jego temat!!!!!!!zagralam na kroto na kablu a wtedy wysczelily dane makro podbijajac go i boje sie ze to tylko korekta wiec wole juz zamnac bez straty i szukac gdzie inndziej sczescia 
OK PRZYZNAJE SIE ZACZLAM GRAC NA DLUGO NA EDKU DLA TEGO NIEMGOE BYC STRATNA NA KABLU MUSZE TO ZAMKNAC NIE MOGE RYZYKOWAC
Ostatnio zmieniony 23 maja 2014, 13:32 przez pkubiu, łącznie zmieniany 1 raz.
chciwość jest dobra
to włącz sobie TS na 10p albo wiecej i nic sie nie bój...pkubiu pisze:smiejcie sie miałam mnustwo krotkich pozycji na edku od grudnia 2013 i jak dobił 1,40 zaliczylam mergina a teraz jest zwała nawet nie zagladam i nie czytam postów na jego temat!!!!!!!zagralam na kroto na kablu a wtedy wysczelily dane makro podbijajac go i boje sie ze to tylko korekta wiec wole juz zamnac bez straty i szukac gdzie inndziej sczescia
-- Dodano: pt 23-05-2014, 13:32 --
a na marginesie tak się zawsze kończy "odrabianie"
zaliczyłaś wtope ? ok. wpisujesz ją po stronie kosztów i grasz dalej z czystą głową...
masz sklep - musisz zaplacic czynsz, prad, towar - grasz na FX - musisz poniesc strate...
stare powiedzenie mówi : kontroluj koszty - zyski przyjdą same....
-- Dodano: pt 23-05-2014, 13:33 --
to czego szukasz na FX ?pkubiu pisze: NIE MOGE RYZYKOWAC
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Jako ciekawostka.... obczajcie to:
GBP / USD h4 vs. EUR / AUD h4 Dobre nie?
GBP / USD h4 vs. EUR / AUD h4 Dobre nie?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
odejdź z tego rynku bo jesteś zwykłym hazardzistą , skorzystasz na tym bez wątpienia bo już więcej nie stracisz, a zysków nie wróżę z takim podejściem .pkubiu pisze:smiejcie sie miałam mnustwo krotkich pozycji na edku od grudnia 2013 i jak dobił 1,40 zaliczylam mergina a teraz jest zwała nawet nie zagladam i nie czytam postów na jego temat!!!!!!!zagralam na kroto na kablu a wtedy wysczelily dane makro podbijajac go i boje sie ze to tylko korekta wiec wole juz zamnac bez straty i szukac gdzie inndziej sczescia
Swing
oandianie kiszą straty na eurusd http://fxtrade.oanda.com/analysis/forex ... ok#EUR/USD
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
- harymilloki
- Maniak

złoto h4 rgr?
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
- krzychu3_1989
- Pasjonat

co sie stało na e/a i kongurze
macie takie dzidy i tp wszedł na e/a uwierzyć nie mogę czy tak było czy błąd brokera
macie takie dzidy i tp wszedł na e/a uwierzyć nie mogę czy tak było czy błąd brokera
- harymilloki
- Maniak

pomyłka ORGR
"cierpliwość popłaca..."
O kurrr...de.
Kangur z ea zrobili po 100 pipsow i wrocili do tych samych poziomow w ciagu kilku sekund....co to ma byc?
Kangur z ea zrobili po 100 pipsow i wrocili do tych samych poziomow w ciagu kilku sekund....co to ma byc?
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum

krzychu3_1989 pisze:co sie stało na e/a i kongurze
pokaż screena, bo na "moim forexie" nic takiego nie ma
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"