OK PRZYZNAJE SIE ZACZLAM GRAC NA DLUGO NA EDKU DLA TEGO NIEMGOE BYC STRATNA NA KABLU MUSZE TO ZAMKNAC NIE MOGE RYZYKOWAC
to włącz sobie TS na 10p albo wiecej i nic sie nie bój...pkubiu pisze:smiejcie sie miałam mnustwo krotkich pozycji na edku od grudnia 2013 i jak dobił 1,40 zaliczylam mergina a teraz jest zwała nawet nie zagladam i nie czytam postów na jego temat!!!!!!!zagralam na kroto na kablu a wtedy wysczelily dane makro podbijajac go i boje sie ze to tylko korekta wiec wole juz zamnac bez straty i szukac gdzie inndziej sczescia
to czego szukasz na FX ?pkubiu pisze: NIE MOGE RYZYKOWAC
odejdź z tego rynku bo jesteś zwykłym hazardzistą , skorzystasz na tym bez wątpienia bo już więcej nie stracisz, a zysków nie wróżę z takim podejściem .pkubiu pisze:smiejcie sie miałam mnustwo krotkich pozycji na edku od grudnia 2013 i jak dobił 1,40 zaliczylam mergina a teraz jest zwała nawet nie zagladam i nie czytam postów na jego temat!!!!!!!zagralam na kroto na kablu a wtedy wysczelily dane makro podbijajac go i boje sie ze to tylko korekta wiec wole juz zamnac bez straty i szukac gdzie inndziej sczescia
OK PRZYZNAJE SIE ZACZLAM GRAC NA DLUGO NA EDKU DLA TEGO NIEMGOE BYC STRATNA NA KABLU MUSZE TO ZAMKNAC NIE MOGE RYZYKOWAC
krzychu3_1989 pisze:co sie stało na e/a i kongurze
macie takie dzidy i tp wszedł na e/a uwierzyć nie mogę czy tak było czy błąd brokera