DayTrading: Środa 21.05.2014
Re: DayTrading: Środa 21.05.2014
Czy ktoś mi napisze kim jest ten słynny Ryszard? Był tu kiedyś i dostał bana i teraz wraca pod różnymi nickami, tak?
A co do tematu. Czy dax dziś urośnie jeszcze ? Czy dopiero jutro?
Zakładam odreagowanie - jutro? (spadek - typu szybki zjazd i szybki powrót), a potem pewnie nowe szczyty....
A co do tematu. Czy dax dziś urośnie jeszcze ? Czy dopiero jutro?
Zakładam odreagowanie - jutro? (spadek - typu szybki zjazd i szybki powrót), a potem pewnie nowe szczyty....
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- harymilloki
- Maniak
Rysiu to legenda
Podobno był w tym malezyjskim samolocie
Spadał i nic się nie bał
A teraz nawija z zaświatów 

"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
A to akurat prawda z tym samolotem , Richard tam był i fakt nic się nie bał ale wysiadł o jeden przystanek za szybkoharymilloki pisze:Rysiu to legendaPodobno był w tym malezyjskim samolocie
Spadał i nic się nie bał
plotki mówią że przez pomyłkę

Ostatnio zmieniony 21 maja 2014, 20:36 przez GawronB, łącznie zmieniany 1 raz.
Buahaha... Dobre. A tak serio ?harymilloki pisze:Rysiu to legendaPodobno był w tym malezyjskim samolocie
Spadał i nic się nie bał
A Ty Hary w końcu wyszedłeś z daxa? Dotrzymales do poziomu dzisiaj?
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Rysiu to boska istota, potomek Zeussa ( po którym posiadł tajemną wiedzę nt FX) jego najlepszy uczeń i najwierniejszy wyznawca...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
- harymilloki
- Maniak
Jeszcze nie wyszedłem ... Mogłem zamknąć niedawno jak bujnęło trochę ale czekam do mojego poziomu.highend pisze:Buahaha... Dobre. A tak serio ?harymilloki pisze:Rysiu to legendaPodobno był w tym malezyjskim samolocie
Spadał i nic się nie bał
A Ty Hary w końcu wyszedłeś z daxa? Dotrzymales do poziomu dzisiaj?
"cierpliwość popłaca..."
cos nie moga 0,9 na u.chf przejsc 

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

Re: Odp: DayTrading: Środa 21.05.2014
Ja się nie boję. Byłem tam po same kule!cyprus pisze:Prosiłem tylko o trochę szacunku, no ale chyba się nie doczekam, obyście na tym edku juz nie wyjechali powyżej tego 1.3678, wychylacie głowę i nic z tego nie będzie, a kabla nikt nie kupił, bo się boicie

Richard... Jesteś prze kozak. Za to Ze ci się chce tak dziubac ;-)
Wiara to ma jednak nawalone w głowach....
wysłane z mojej łodzi podwodnej, gdzieś z dala od wszystkiego przy użyciu Tapatalka.
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
- harymilloki
- Maniak
Rysiek a powiedz mi dlaczego Cię tak nie lubią admini ???? Mnie ostatnio też jeden wnerwiał bo mi moje posty usuwał 

"cierpliwość popłaca..."
- roberttheus
- Maniak
opłaciło się jeszcze dziś potrzymać longi na indeksach. osobiście wyszedłem uważam że nie przebiją oporów i czeka nas spadkowa 3 lub 5
-- Dodano: śr 21-05-2014, 20:36 --
trejdowanie na walutach staje się coraz bardziej nieopłacalne z uwagi na niską zmienność jedynie indeksy mają sens bo surowce i waluty to ruletka i decyzje inwestycyjne na nich można równie dobrze podejmować na zasadzie rzutu monetą
-- Dodano: śr 21-05-2014, 20:36 --
trejdowanie na walutach staje się coraz bardziej nieopłacalne z uwagi na niską zmienność jedynie indeksy mają sens bo surowce i waluty to ruletka i decyzje inwestycyjne na nich można równie dobrze podejmować na zasadzie rzutu monetą
windsurfing na falach trendu