DayTrading: Środa 21.05.2014
Re: DayTrading: Środa 21.05.2014
przemówienie żanety nie będzie miało wpływu na rynek , o 20:00 będą chyba minutki fomc.. ostatnia szansa aby się dziś coś zmieniło
Swing
Tommy_Boss pisze:NOWY123
A kabelek to gdzie leci![]()
![]()
czyżby Daily Pivot
![]()
jes ttaka opcja FOMC o 20 00 wiec czort wie co wymodza
- Tommy_Boss
- Pasjonat
To wiem, jednak liczę że zjadą do Daily Pivot na 1.6835Nowy123 pisze:Tommy_Boss pisze:NOWY123
A kabelek to gdzie leci![]()
![]()
czyżby Daily Pivot
![]()
jes ttaka opcja FOMC o 20 00 wiec czort wie co wymodza

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
WEIDMANN: NO DECISION ON ECB ACTION IN JUNE HAS BEEN TAKEN
- atlanticos
- Maniak
Nowy123 pisze:WEIDMANN: NO DECISION ON ECB ACTION IN JUNE HAS BEEN TAKEN
i akurat sie odezwał na podwójnym dnie na edku

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
atlanticos pisze:Nowy123 pisze:WEIDMANN: NO DECISION ON ECB ACTION IN JUNE HAS BEEN TAKEN
oj tam oj tam

ja powtarza ze zadnego qe EBC nie zrobi i nie bedzie 8 Czerwca chyba EBC i MARIO
anale pewni ze obniżą stop a sie nie zdziwie ze nic nie bedzie i powtorzy to samo co poprzednio czyli ze ma narzedzia itp

no i jak sobie to wyobrażasz, za 2 tygodnie wychodzi draghi i mówi że jest ok, bez zmian , mamy wszystkie narzędzia , eurusd 300 pipsów na północ, a tego chyba nie chcą?Nowy123 pisze:atlanticos pisze:Nowy123 pisze:WEIDMANN: NO DECISION ON ECB ACTION IN JUNE HAS BEEN TAKEN
oj tam oj tam![]()
ja powtarza ze zadnego qe EBC nie zrobi i nie bedzie 8 Czerwca chyba EBC i MARIO
anale pewni ze obniżą stop a sie nie zdziwie ze nic nie bedzie i powtorzy to samo co poprzednio czyli ze ma narzedzia itp

ale też w QE typu amerykańskiego nie wierzę, może nowe ltro i cięcie stóp, może..
Swing
koks pisze:Nowy123 pisze:[quote="atlanticosquote="Nowy123"]WEIDMANN: NO DECISION ON ECB ACTION IN JUNE HAS BEEN TAKEN
oj tam oj tam

no i jak sobie to wyobrażasz, za 2 tygodnie wychodzi draghi i mówi że jest ok, bez zmian , mamy wszystkie narzędzia , eurusd 300 pipsów na północ, a tego chyba nie chcą?

ale też w QE typu amerykańskiego nie wierzę, może nowe ltro i cięcie stóp, może..[/quote]
grecja upadalajakie byly problemy i qe nie robli takieg otypowego o ktorym mowia teraz anale jedynie stopy moze obciac ale mysle ze bedzie niespodziankai nic nie zrobi stwierdzajac ze poczekaja

- harymilloki
- Maniak
Ciężko coś im idzie z SP500 dzisiaj 

"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
na edku wycieli stop lossy aktywowali sell stopy więc chyba odwrót do góry
jakieś 3700 powinniśmy ujrzeć może i dzis

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem