i liczę na to że u/j nieco wyrwał się przed szereg i wskazuje kierunek najbliższych tygodni bo akurat na nim ładnie widać to

spoko Rysiu... jakbyś nie zauważył to od zeszłego tygodnia gram pod nowy top na G/U więc mi to będzie pasowało...rafałvel pisze:tak będzie Robercie, nie ma oznak sprzedaży, ale 1.6995 to ostateczny przystanek i najprawdopodobniej będzie bardzo długi cień górny i mocny spadek jeszcze dziś w nocy, więc uważaj.
Wprowadzasz zamet. Teraz jest stabilizacja ukladow funtowych szczegolnie jesli wezmiemy oslabiajace sie krossy z euro.rafałvel pisze:nie wiem ja to się na tych waszych danych nie znam, wykres pokazuje, że jeszcze dziś, powtarzam dziś funt musi iść bardzo wysoko, po czym runie nagle we właściwą stronę.Ciapul pisze:spoko Rysiu... jakbyś nie zauważył to od zeszłego tygodnia gram pod nowy top na G/U więc mi to będzie pasowało...rafałvel pisze:tak będzie Robercie, nie ma oznak sprzedaży, ale 1.6995 to ostateczny przystanek i najprawdopodobniej będzie bardzo długi cień górny i mocny spadek jeszcze dziś w nocy, więc uważaj.
tylko uważam, że impulsem do tego będzie jutrzejsze PKB...
zapomnij o stabilizacji...ByQ pisze:Teraz jest stabilizacja ukladow funtowych szczegolnie jesli wezmiemy oslabiajace sie krossy z euro.
IMO do jutra do PKB konsola w waskim zakresie 10-20 pipsow.
trudno powiedzieć czy będzie siła utrzymana,lukpiasek pisze:s&p PUMP-ka niezła te hamburgery ciągle to samo kręcą
-- Dodano: śr 21-05-2014, 15:50 --
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p681546
no i tego rano się obawiałem (a tak na prawdę na to liczyłem) więc pasuje napisać że jak s&p się nie posypie to wsparcie uratowane a zobaczymy jaka bedzie siła tego odbicia i byle solidna
Chodzilo mi raczej o perspektywe kilku-kilkunasto godzinnaCiapul pisze:zapomnij o stabilizacji...ByQ pisze:Teraz jest stabilizacja ukladow funtowych szczegolnie jesli wezmiemy oslabiajace sie krossy z euro.
IMO do jutra do PKB konsola w waskim zakresie 10-20 pipsow.![]()
![]()