Jeśli byś chciał łapać większe ruchy z H1 to sztuka polega na odróżnieniu małych korekt od tych inicjujących większy ruch, czy zmianę trendu

Wlasnie staram sie znalezc jakies szczegoly ktore posłużą mi za flitr. Na razie bez efektu ale mam sporo pomyslow do testowania. Nie miałbym nic przeciwko jakbyś mnie naprowadzil na dobra drogeJeśli byś chciał łapać większe ruchy z H1 to sztuka polega na odróżnieniu małych korekt od tych inicjujących większy ruch, czy zmianę trendu
bfx pisze: Szukam filtru który zwiększy mi efektywnośc. Na razie dwa nie wypaliły. Jak znajdę to się raczej nie podzielę![]()
bfx pisze: Wlasnie staram sie znalezc jakies szczegoly ktore posłużą mi za flitr. Na razie bez efektu ale mam sporo pomyslow do testowania. Nie miałbym nic przeciwko jakbyś mnie naprowadzil na dobra droge
Super! To powinno pomoc. Dziekuje bardzo.DigitalSmoke pisze:Może zbyt ogólnikowo. Chodziło mi o przebicie mijsca z którego wyszedł ostatni impuls w trendzie. Coś jak na rysunku. Zauważ że korekty w trendzie czesto wracają do tego miejsca.