Jeśli byś chciał łapać większe ruchy z H1 to sztuka polega na odróżnieniu małych korekt od tych inicjujących większy ruch, czy zmianę trendu
 . Powodzenia.
 . Powodzenia.
 . Powodzenia.
 . Powodzenia.Wlasnie staram sie znalezc jakies szczegoly ktore posłużą mi za flitr. Na razie bez efektu ale mam sporo pomyslow do testowania. Nie miałbym nic przeciwko jakbyś mnie naprowadzil na dobra drogeJeśli byś chciał łapać większe ruchy z H1 to sztuka polega na odróżnieniu małych korekt od tych inicjujących większy ruch, czy zmianę trendu

bfx pisze: Szukam filtru który zwiększy mi efektywnośc. Na razie dwa nie wypaliły. Jak znajdę to się raczej nie podzielę
bfx pisze: Wlasnie staram sie znalezc jakies szczegoly ktore posłużą mi za flitr. Na razie bez efektu ale mam sporo pomyslow do testowania. Nie miałbym nic przeciwko jakbyś mnie naprowadzil na dobra droge

Moze troche brzydko to wyszlo. Chodzi o to ze poswiecilem na te testy kilkadziesiat godzin i poswiece jeszcze kilka razy tyle. Nie chce mi sie tlumaczyc. Jak wyszedlem na buraka to sorry. Ale wydaje mi sie to normalne, ze nie opublikuje tu 100% wynikow swoich testow. DigitalSmoke poruszyl wazną kwestie, chcialem tylko sprawdzic czy nie ma ochoty napisac czegos wiecej. Nie oczekiwalem niczego wielkiego...
 Moze troche brzydko to wyszlo. Chodzi o to ze poswiecilem na te testy kilkadziesiat godzin i poswiece jeszcze kilka razy tyle. Nie chce mi sie tlumaczyc. Jak wyszedlem na buraka to sorry. Ale wydaje mi sie to normalne, ze nie opublikuje tu 100% wynikow swoich testow. DigitalSmoke poruszyl wazną kwestie, chcialem tylko sprawdzic czy nie ma ochoty napisac czegos wiecej. Nie oczekiwalem niczego wielkiego...  luzz
 luzz

Super! To powinno pomoc. Dziekuje bardzo.DigitalSmoke pisze:Może zbyt ogólnikowo. Chodziło mi o przebicie mijsca z którego wyszedł ostatni impuls w trendzie. Coś jak na rysunku. Zauważ że korekty w trendzie czesto wracają do tego miejsca.
 nie rozumiem tylko dlaczego nie zaznaczyles wejscia o jedna fale wczesniej?
 nie rozumiem tylko dlaczego nie zaznaczyles wejscia o jedna fale wczesniej?