DayTrading: Piątek 16.05.2014
Re: DayTrading: Piątek 16.05.2014
Myślę że ukrainą to już nikt się nie przejmuje,no chyba że rusy by w kijowie czołgi zaparkowali. Tam się kotłuje już na tyle długo że rynki przywykły. Nawet ja mały żuczek miesiąc temu każde info o ukrainie czytałam i rozkminiałam teraz ledwo zerkne po nagłówkach tytułów .
na razie zrobili minimum reakcji wynikajacej z wczorajszego dołkaGawronB pisze:hm... czyżby godzine przed zamknięciem US pokazali kierunek na indexach na przyszły tydzień ? Może być
i właśnie to może być złe myślenie, bo wszyscy "przywykli", a tu nagle ruskie niespodziewanie wjadą.....GawronB pisze:Myślę że ukrainą to już nikt się nie przejmuje,no chyba że rusy by w kijowie czołgi zaparkowali. Tam się kotłuje już na tyle długo że rynki przywykły. Nawet ja mały żuczek miesiąc temu każde info o ukrainie czytałam i rozkminiałam teraz ledwo zerkne po nagłówkach tytułów .
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
ukraina to się zacznie dopiero w następny week. wybory i wszystko wokół i to może być kolejna jazda.highend pisze:i właśnie to może być złe myślenie, bo wszyscy "przywykli", a tu nagle ruskie niespodziewanie wjadą.....GawronB pisze:Myślę że ukrainą to już nikt się nie przejmuje,no chyba że rusy by w kijowie czołgi zaparkowali. Tam się kotłuje już na tyle długo że rynki przywykły. Nawet ja mały żuczek miesiąc temu każde info o ukrainie czytałam i rozkminiałam teraz ledwo zerkne po nagłówkach tytułów .
a co sądzicie o USD/CAD? Spadek do 1,0815 czy raczej L na przebicie 1,0920?
znaczy się teraz mamy niedźwiedzie i robimy falę nr (2) z tego rysunku?
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
highend pisze:znaczy się teraz mamy niedźwiedzie i robimy falę nr (2) z tego rysunku?
tak wykanczamy V podfale juz pisalem gdzie widzie 1900 1920 1930 - 50 1980 - 2000
pozniej duza 4 w cyklu i ostania 5 duza inflacyjna i koniec zabawy
dzisaj akcja podbiciowa taka sam jak w Piatek tydzien temu POnedzilek dzien secimniania bedzie przy malej plynnosci
tak czy inaczej wszystko nad 1900 co bedzie robione to sprzedawanako - dystrybucja koncowa juz po czesci odchodzi teraz 4 powinna minim zjechac do szczytow z 2008
-- Dodano: pt 16-05-2014, 22:00 --
ne uperam sie ze 1900 to juz koniec tylko pisze gdzie widzie poziomy i ze szykuje sie nam wykończeniówka
no no ja też widzę że 1900 moze 2000 albo tak z 2100-2200 powinien być koniec wykonczeniowki no max moze 2300pkt sp i nadejdzie jakaś korekta
oczywiscie może bo wiadomo róznie bywa
także buy in may and go away 

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

Nowy123 i highend.
Ile dzisiaj zarobiliscie
zlapaliscie pumpy i dumpy na minimach i maxach i zamkneliscie poz co do pipsa o 22.15??;)
Ile dzisiaj zarobiliscie