jestem pod wrażaniem, że Ci się chce

Ja czekam z niecierpliwoscia na Twoja analize highendhighend pisze:bardzo fajna analiza edwarda i kabla....
Gdybyś prowadził sprzedaż sygnałów - to też kombinowałbyś, aby znaleźć na nie chętnychhighend pisze:bardzo fajna analiza edwarda i kabla....
albo słabo żyjesz, albo słabo patrzyszDavidFx pisze:Ja czekam z niecierpliwoscia na Twoja analize highendhighend pisze:bardzo fajna analiza edwarda i kabla....
jestem pod wrażaniem, że Ci się chcebo odkad zyje nie widzialem ani jednego wykresu od Ciebie
a możesz jaśniej? co to znaczy "sprzedaż sygnałów" ? Czy on chce aby grali tak jak pokazał w analizie?Bemowo1 pisze:Gdybyś prowadził sprzedaż sygnałów - to też kombinowałbyś, aby znaleźć na nie chętnychhighend pisze:bardzo fajna analiza edwarda i kabla....
Każdy orze jak może. To strona zawodnika.highend pisze:a możesz jaśniej? co to znaczy "sprzedaż sygnałów" ? Czy on chce aby grali tak jak pokazał w analizie?Bemowo1 pisze:Gdybyś prowadził sprzedaż sygnałów - to też kombinowałbyś, aby znaleźć na nie chętnychhighend pisze:bardzo fajna analiza edwarda i kabla....
Co mu to da?