A dziękidamsx6 pisze:Chciałem pozdrowić wszystkich, którzy weszli wczoraj w S na GOLDZIE na poziomie 1304

A dziękidamsx6 pisze:Chciałem pozdrowić wszystkich, którzy weszli wczoraj w S na GOLDZIE na poziomie 1304
do ilu te wzrosty kolega przewiduje?[/quote]krzychu3_1989 pisze:
Dane w cenie. Pomieli i jazda w górę. A wszyscy zapytają dlaczego euro sie umacnia, mimo dobrych danych z USA.
W perspektywie dzisiejszej wyjście ponad 1.37, w perspektywie kilku dni 1.38krzychu3_1989 pisze:do ilu te wzrosty kolega przewiduje?TsunamiPL pisze:Dane w cenie. Pomieli i jazda w górę. A wszyscy zapytają dlaczego euro sie umacnia, mimo dobrych danych z USA.Bemowo1 pisze:ale zatwardzenie na edku
kera.p pisze:A dziękidamsx6 pisze:Chciałem pozdrowić wszystkich, którzy weszli wczoraj w S na GOLDZIE na poziomie 1304- tylko żeby w górę zaraz nie oddało
![]()
bardzo dobry punkt widzenia... zbieżny z moimTomson pisze:Z mojego punktu widzenia również kabel koryguje (ze względu na rewelacje BoE) ostatnie wzrosty, ale to nadal nie zmienia faktu, że gospodarka na wyspach jest dość silna i w porównaniu do USA i UE, BoE jest dużo bliżej podniesienia stóp % a zwiększenia działań stymulujących na pewno nie ma się co spodziewać.
W ogólnej gołębiej wymowie wczorajszego protokołu warto też zauważyć, że prognozy PKB zostały zrewidowane w górę (chyba, że mi się coś pomyliło)
Warto się upatrywać longów w strefie 1.6750-1.6650z TP 1.7360
Wyjdzie fajna dzienna świeczka jak zamkniemy się powyżej wczorajszego close 1.6767
a kto mnie posłuchał wczoraj (long na DAX pisałem) mógł cieszyć się rano zyskiem około 100 punktów (jeśli był mądry i zamknął na poziomie 9800pkt).Nowy12345 pisze:AUD/CHF, EUR/AUD
Kto mnie posluchal ten teraz moze cieszyc sie lacznie okolo 70 pipsowym zyskiem