DayTrading: Czwartek 15.05.2014
Re: DayTrading: Czwartek 15.05.2014
ale zatwardzenie na edku
Dane w cenie. Pomieli i jazda w górę. A wszyscy zapytają dlaczego euro sie umacnia, mimo dobrych danych z USA.Bemowo1 pisze:ale zatwardzenie na edku
The only way is up
Chciałem pozdrowić wszystkich, którzy weszli wczoraj w S na GOLDZIE na poziomie 1304 

Pomyślności.
A mi się wydaje, że edek jeszcze może powalczyć. Ja nie mam tam teraz niczego, ale przed decyzją ebc i projekcją, mam wrażenie że grubasy mogą jeszcze pogmatwać co nieco.
Inna kwestia to to, że jak tak będzie leciał, i kurs będzie niski, to Mario może nic nie zrobić, a to by było ciekawe w skutkach
Pedro - a złotko poszło dalej w klin.
http://i.imgur.com/VyHnMhp.png
I tu będzie ciekawie, bo albo się w końcu wybijemy, albo znowu lekka konsola przy bandzie, która będzie oznaczała dalsze obijanie się o bandy.
Inna kwestia to to, że jak tak będzie leciał, i kurs będzie niski, to Mario może nic nie zrobić, a to by było ciekawe w skutkach

Pedro - a złotko poszło dalej w klin.
I tu będzie ciekawie, bo albo się w końcu wybijemy, albo znowu lekka konsola przy bandzie, która będzie oznaczała dalsze obijanie się o bandy.
padło ale nie w te mańkę co zakładałemdamsx6 pisze:Chciałem pozdrowić wszystkich, którzy weszli wczoraj w S na GOLDZIE na poziomie 1304

ale jeszcze wzrostów nie przekreślam - 1272 jak pęknie to nie będzie litości - a teraz ...?
złoto krąży wokół 1300 od czasu już jakiegoś... jak przebiją 1320, to L po same pachy, bez stop loss... jak wybije 1275 to niech się niedźwiedzie bawią ... mielenie wokół 1300 w sumie mogą i do sierpnia ciągnącP3rkoz pisze: Pedro - a złotko poszło dalej w klin.

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
damsx6 pisze:Chciałem pozdrowić wszystkich, którzy weszli wczoraj w S na GOLDZIE na poziomie 1304

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

Ja myślę, że jeszcze spokojnie do 1285 sobie zejdzie, a co będzie dalej to zobaczymyBemowo1 pisze:padło ale nie w te mańkę co zakładałemdamsx6 pisze:Chciałem pozdrowić wszystkich, którzy weszli wczoraj w S na GOLDZIE na poziomie 1304
ale jeszcze wzrostów nie przekreślam - 1272 jak pęknie to nie będzie litości - a teraz ...?

Pomyślności.
- krzychu3_1989
- Pasjonat
do ilu te wzrosty kolega przewiduje?TsunamiPL pisze:Dane w cenie. Pomieli i jazda w górę. A wszyscy zapytają dlaczego euro sie umacnia, mimo dobrych danych z USA.Bemowo1 pisze:ale zatwardzenie na edku
- Matthew414
- Pasjonat
Jak pejsy sie zwala po otwarciu to się zdziwię. .
pozostało mi 4291 godzin praktyk z 10 000