DayTrading: Czwartek 15.05.2014
Re: DayTrading: Czwartek 15.05.2014
dane o 14:30 wywołają grubą zmienność to jest pewne a kierunek to i tak każdy ma swoj plan wiec warto miec ordery po obu stronach mocy - hamburgery mysle ze nie zawiadą spragnionych zmiennosci spekulantów 

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

-
- Gaduła
Nie wypuszczają elek z ręki więc pewnie kierunek niżej
pytanie zasadnicze: jak duze bedzie czyszczenie sl ponizej 1,3650Bemowo1 pisze:Nie wypuszczają elek z ręki więc pewnie kierunek niżej

10,20,30 pipek?
przy tej ilości danych niezła jazda się zapowiadalukpiasek pisze:dane o 14:30 wywołają grubą zmienność to jest pewne a kierunek to i tak każdy ma swoj plan wiec warto miec ordery po obu stronach mocy - hamburgery mysle ze nie zawiadą spragnionych zmiennosci spekulantów

1.3632 - u mnie istotny poziom fibo..... pęknie to zapominam o dużych wzrostachMasterFx pisze:pytanie zasadnicze: jak duze bedzie czyszczenie sl ponizej 1,3650Bemowo1 pisze:Nie wypuszczają elek z ręki więc pewnie kierunek niżej
10,20,30 pipek?
Bemowo1 pisze:przy tej ilości danych niezła jazda się zapowiadalukpiasek pisze:dane o 14:30 wywołają grubą zmienność to jest pewne a kierunek to i tak każdy ma swoj plan wiec warto miec ordery po obu stronach mocy - hamburgery mysle ze nie zawiadą spragnionych zmiennosci spekulantów
albo sysko w cenie....
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
- harymilloki
- Maniak
edek pięknie podąża w moją strefę dla zakupów 
p.s Czekam na kontakt od gośćia który mi obiecał dobrą whisky za prognozę
Zaraz będzie odwrót.

p.s Czekam na kontakt od gośćia który mi obiecał dobrą whisky za prognozę

"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
- magura2004
- Pasjonat
GS prognozuje ,że przed końcem roku Edward 1.30. W takim tempie to chyba do wakacji tam zjedziemy 

złoto nie miało w cenie tych danych ; )
Jutro też jest dzień.