Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
NieBedeSpamowal
Gaduła
Gaduła

Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.

Nieprzeczytany post autor: NieBedeSpamowal »

Lepsze poślizgi niz rekwotowania :D Poślizgi nie mogą być takie duze... Czekam na armande, nie mam zamiaru kopać się z jakims MM i wierzyć, ze nie będzie rekwotowań heh... Troche niedoceniam gkfx bo procedury mają cięzkie, bardzo cięzkie ale jako sam broker MM dawał rade, poza spradem wysokiem. Pfu, zastanawiałem się nad ponownym otwarciem konta u Admiral Markets ale pfu ale ich rekwotowania...

Awatar użytkownika
lolek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: lolek »

W każdym mt4 przy otwieraniu pozycji można zaznaczyć opcje "maksymalne odchylenie od kwotowanej ceny" i określić jaki poślizg akceptujemy i poza tym obszarem będziemy dostawać pytania czy zgadzamy się na inną cenę.

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

Nie przy egzekucji rynkowej.

NieBedeSpamowal
Gaduła
Gaduła

lolek pisze:W każdym mt4 przy otwieraniu pozycji można zaznaczyć opcje "maksymalne odchylenie od kwotowanej ceny" i określić jaki poślizg akceptujemy i poza tym obszarem będziemy dostawać pytania czy zgadzamy się na inną cenę.
Jasne, jest jeszcze coś takiego jak "błąd ceny" "cena nie rynkowa" i rekwotowanie za rekwotowaniem... Taka opcja nic nie daje. Jak broker MM jest słaby to zamkniesz wtedy kiedy Ci pozwoli.

Awatar użytkownika
lolek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: lolek »

Nie wiem bo ja nigdy nie miałem problemów z otwieraniem albo zamykaniem tylko z przewidywaniem gdzie poleci :)

reave
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: reave »

raposo pisze:Trzeba by potem wyciągnąć średnią ze średnich wyników kilku traderów, bo każdy w inny sposób może grać i przy scalpingu czy danych makro będą to inne rezultaty niż przy swing tradingu. Dodatkowo, zazwyczaj SL częściej jest zaliczany niż TP (nawet jeśli to trailing stop) więc przynajmniej teoretycznie poślizgów ujemnych powinno być zawsze więcej, niezależnie od brokera.

Dzięki za info, jednak interesują mnie tylko odpowiedzi w liczbach, jeżeli oczywiście będzie ktoś tak miły i je przedstawi. Teoretyczne kwestie mnie nie interesują. Pozdrawiam.

NieBedeSpamowal
Gaduła
Gaduła

reave pisze:
raposo pisze:Trzeba by potem wyciągnąć średnią ze średnich wyników kilku traderów, bo każdy w inny sposób może grać i przy scalpingu czy danych makro będą to inne rezultaty niż przy swing tradingu. Dodatkowo, zazwyczaj SL częściej jest zaliczany niż TP (nawet jeśli to trailing stop) więc przynajmniej teoretycznie poślizgów ujemnych powinno być zawsze więcej, niezależnie od brokera.

Dzięki za info, jednak interesują mnie tylko odpowiedzi w liczbach, jeżeli oczywiście będzie ktoś tak miły i je przedstawi. Teoretyczne kwestie mnie nie interesują. Pozdrawiam.
Rynek walutowy jest zmienny, tak jak poślizgi. Pograj to zobaczysz. Nie przejmuj się, to nie jest wcale takie wazne. Zobacz na spread i prowizję :D
lolek pisze:Nie wiem bo ja nigdy nie miałem problemów z otwieraniem albo zamykaniem tylko z przewidywaniem gdzie poleci :)
Załóż konto u MM i skalpuj to zobaczysz. Aaaaaaa zdazyło Wam się po rekwtotowaniu przez najblize 5 minut dostawać "błąd ceny" egzekucja niemozliwa?;d to dopiero bajer w Admiral Markets.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

reave pisze:

Tyle, że właśnie te odpowiedzi w liczbach dadzą Ci taką informację jak "ile Wasz samochód pali średnio na 100km?". To będzie zależeć od całego szeregu czynników więc może i ktoś poda szacunkową wartość ale zaraz ktoś inny może podać skrajnie inną. Rozumiem jednak, że nie ma to dla Ciebie znaczenia... :)
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

ADASKO2012
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: ADASKO2012 »

Broker nieuczciwy to np. taki,który nie gwarantuje sl a za to gwarantuje tp.Czy Armada taki jest?Znaczy był ?
Ostatnio zmieniony 12 maja 2014, 16:15 przez ADASKO2012, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Nie, zarówno na SL i TP mogą występować poślizgi. Paręnaście stron wcześniej znajdziesz screeny i zestawienia...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

ODPOWIEDZ