DayTrading: Poniedziałek 12.05.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 12.05.2014
spokojnie dziś walnie z 50$ na dół o ile sp powalczy z 1900 a nie ma daleko taakże mam podobne myśliharymilloki pisze:Złoto obecnie chyba w dosyć interesującym miejscu. Chyba warto dobrać S. Oczywiście nie namawiam:) Każdy niech analizuje po swojemu. TP 1257.00

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

- harymilloki
- Maniak
Tak mi wychodzi. A zresztą chyba w tych okolicach są silne wsparcia. A dlaczego to pytanie ? Masz wątpliwości? Liczysz na wzrosty?pedro pisze:dlaczego 1257?harymilloki pisze:Złoto obecnie chyba w dosyć interesującym miejscu. Chyba warto dobrać S. Oczywiście nie namawiam:) Każdy niech analizuje po swojemu. TP 1257.00
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
UJ zgone z planem jeszcze jedno UP pod PUMP SP500
na SP500 1886 zaliczone FUTY
na SP500 1886 zaliczone FUTY
złoto powinno zawsze rosnącharymilloki pisze:Tak mi wychodzi. A zresztą chyba w tych okolicach są silne wsparcia. A dlaczego to pytanie ? Masz wątpliwości? Liczysz na wzrosty?pedro pisze:dlaczego 1257?harymilloki pisze:Złoto obecnie chyba w dosyć interesującym miejscu. Chyba warto dobrać S. Oczywiście nie namawiam:) Każdy niech analizuje po swojemu. TP 1257.00

a tak pytam, z ciekawosci : ) ...
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
tylko mi brakuje jeszcze na EDKu tego DIPa a czekam na nego by brac L
ile? ... D_S1 ?Nowy123 pisze:tylko mi brakuje jeszcze na EDKu tego DIPa a czekam na nego by brac L
Jutro też jest dzień.
Co tak SP500 wywaliło w górę jakieś dane czy wyjście z tej konsolidacji ?
pedro pisze:ile? ... D_S1 ?Nowy123 pisze:tylko mi brakuje jeszcze na EDKu tego DIPa a czekam na nego by brac L
13726 - 13706 takie poziomy widze przedzial taki
uwaga na złoto możliwe tąpnięcie na 20-30$ w rejon 1277 ! okolice dołka z nocy
Ostatnio zmieniony 12 maja 2014, 16:08 przez lukpiasek, łącznie zmieniany 1 raz.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem