co racja to racja..Ciapul pisze:no właśnie - nie... zapraszam jedynie osoby zrównoważone psychicznie a z tym jak widzę to u Ciebie krucho...Robert_z_Bytomia pisze:mówię sobie "Ciapa, Ciapul Ciapulski zapraszał, ale nie
DayTrading: Poniedziałek 12.05.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 12.05.2014
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
Sory za offtop,
czy wiecie jak uzyskac adres serwera dukascopy ? bo chcialem wpisac sobie to na meta trader 4. Mam instalke od innego brokera, ale zmieniajac adres serwera mozna sobie podobno grac na dukascopy. Bo oni to tylko jForex a ja mam sprzet Apple

czy wiecie jak uzyskac adres serwera dukascopy ? bo chcialem wpisac sobie to na meta trader 4. Mam instalke od innego brokera, ale zmieniajac adres serwera mozna sobie podobno grac na dukascopy. Bo oni to tylko jForex a ja mam sprzet Apple

Nie bawie sie we wrozenie, trzeba grac to co jest
może raposo wie....MGrzech pisze:Sory za offtop,
czy wiecie jak uzyskac adres serwera dukascopy ? bo chcialem wpisac sobie to na meta trader 4. Mam instalke od innego brokera, ale zmieniajac adres serwera mozna sobie podobno grac na dukascopy.
http://forex-nawigator.biz/forum/raposo-u2053.html
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Nowy, pokomentował byś coś o sp, a nie tak jakoś cicho siedzisz.
Byki trzeci raz podchodzą do R3
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Sp500 po prostu zdechł ....
ZbychuM pisze:Nowy, pokomentował byś coś o sp, a nie tak jakoś cicho siedzisz.
ja sowje zebralem swoje otworzylem pisale m ze juz nie bede pisal na ogolnym co biore, gdzie i co widze odnośnie indeksow

Chyba się nie wystraszyłeś jakiegoś Kuskusa ?
Pójdzie wyżej, czy to już koniec występów na dziś ?

ZbychuM pisze:Chyba się nie wystraszyłeś jakiegoś Kuskusa ?![]()
on mi kolo pedzla lata jak i jemu podbni ale nie mam zamiaru sie szarpac i by mi oko meczyl

na dzis to juz koniec jeszcze troche sie pobawia bez volumenu i powolne opadanie