jest , wymiana na miejscu w kilka chwilhighend pisze:co za bzdura z tym orange? w playu wymieniają od ręki sim na microsim i numer zostaje zachowany. w orange tak nie jest???

jest , wymiana na miejscu w kilka chwilhighend pisze:co za bzdura z tym orange? w playu wymieniają od ręki sim na microsim i numer zostaje zachowany. w orange tak nie jest???
Daj se z tym siana, widze tu wiecej emocji niz planupkubiu pisze:atlanticos pisze:jeśli pomyłka była o 300 pipsów to o jakiej dobrej strategii mowa?lukpiasek pisze: może strategia była dobra tylko depozyt za mały![]()
Jednym Bozia daje rozum innym urodę...
edit: na edku wrzucałem wczoraj wieczorem to i dopoki nie zejdziemy ponizej 3770 tego się trzymam
h4
https://www.tradingview.com/x/scbkGVL6/
mam nadzieje że jakoś sie dogadam z swoim wieżycielem i zachowam swoją godność po merginie zostalo mi 1800 złoty Boze 1800 i też tak wice edka że 1,38 to dobra promocja na L w koncu mario nic nie zrobił a jak ifklacja bedzie chodz lepsza chodzby 0.1 przebijemy 1,40 jak nóz masło i 1,42 cel 0,6 lota x 400 pipsów =7200 to pozniej mi pozwali zagrac na spadki całym depo i odrobie straty 1,34 i to z nawiązka taki jest mój plan
co do shortów to zamknięcie h4 o 12 pokaże czy czasem popyt na 3810 sie nie czai już, nie lubie shortów pod sufitem bo gra pod prąd łapki urywa nie razZielonaMgielka pisze:albo grac shortylukpiasek pisze:no edek wygląda że jak przejdzie 3810 to spokojnie 3775 przetestuje no nic byki na razie nie mają chyba szans trzeba czekać na konkretne wsparcie w okolicy 3770![]()
Ja trzymam od wczoraj po 1.3850 i czekam na piatkowa pojazdke po stopach
Instrukcja przycięciaMatthew414 pisze:Nożyczki, żyletka i przycinasz stara kartę. Muzy być mistrzowska precyzja. W internecie masz dużo info jak przyciąć starą do nowej.lukpiasek pisze:nie wiem czy by nie zadziałał bez karty , jesli masz gdzies w poblizu WiFi to jest szansa że sie pobawisz ale nie jestem pewnykk.dreamer pisze:Taaa, to sie pobawiłamMusze isc do orange, bo mam starą karte a tu musi być microSim, wrrrr...
No nic, poczekać trza będzie, no to z braku laku czas sie wziąśc za fx.
@kk.dreamer no widzisz tak się to robi jeden gupi post (mój) i wszystko wiesz !highend pisze:co za bzdura z tym orange? w playu wymieniają od ręki sim na microsim i numer zostaje zachowany. w orange tak nie jest???
A co jesli ja mam zamkniecie H4 o 11 ?lukpiasek pisze:co do shortów to zamknięcie h4 o 12 pokaże czy czasem popyt na 3810 sie nie czai już, nie lubie shortów pod sufitem bo gra pod prąd łapki urywa nie razZielonaMgielka pisze:albo grac shortylukpiasek pisze:no edek wygląda że jak przejdzie 3810 to spokojnie 3775 przetestuje no nic byki na razie nie mają chyba szans trzeba czekać na konkretne wsparcie w okolicy 3770![]()
Ja trzymam od wczoraj po 1.3850 i czekam na piatkowa pojazdke po stopach
highend pisze:co za bzdura z tym orange? w playu wymieniają od ręki sim na microsim i numer zostaje zachowany. w orange tak nie jest???
pierwsza reakcja na poziom 1.38 powinna dać odreagowanie 20/30 pipsów, ale coś mi się widzi że mogą dzisiaj przejechać 10-15 pipsów poniżej po 1.3770 i dopiero zrobią powolną większą nawrotkę do 1.3850/80ZielonaMgielka pisze:Mam oko na te poziomy. Narazie wyglada na to ze mozna sie szykowac na penetracje stopow zaraz ponizej.niemiaszek pisze: *$1.3820 ***Current mkt rate 0842GMT Friday
*$1.3818 Int.Day low Europe, Asia $1.3832(NY $1.3833)
*$1.3812 May2 low (NFP react)
*$1.3800/790 Strong demand/$1.3791 T-line off Jul lows; $1.3790 cloud top
*$1.3775 Strong demand/Apr30 low (EZ CPI react)/Stops
*$1.3741-37 100-dma/Apr8 low
*$1.3705/00 Medium demand
Też docinałam nożyczkami do paznokcihighend pisze:Kartę możesz dociac nozyczkami. Serio. Wpisz sobie w wyszukiwarkę: szablon microsim