Po tym co dziś się działo to nikt ci nic konkretnego nie powie ...Asset pisze:Jak mi ktoś podpowie jak się może dolar zachować w tym tygodniu to będę wdzięczny.
DayTrading: Czwartek 08.05.2014
Re: DayTrading: Czwartek 08.05.2014
przecież wszyscy z rana mówili,
nie widziałeś 1,42
nie widziałeś 1,42
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
też chce to wiedzieć dzięki temu zostanę miliarderemBemowo1 pisze:dobre pytanieAsset pisze:Jak mi ktoś podpowie jak się może dolar zachować w tym tygodniu to będę wdzięczny.
JA też chętnie się dowiem![]()

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
spoko luzik nie kupiłem jednak edka gdyż nie odbił tam gdzie chciałem ale za to kupiłem teraz eur/aud myślę że więcej pipsów da niż edekpsxor pisze:Jak tam mordo Twoje eLki i promocja? znowu zacznie sie zaklinanie rzeczywistości, srogo zostałeś pewnie powyżej 1.39psxor pisze:Ostatnia swieczka h1 i h4 nie pozostawia zludzen jak dla mnie, powodzenia z eLkami.lukpiasek pisze:na edku teraz jest mega promocja na eLdo 16 wrócą skąd przyszli
nadal uważam że promocja na edku tak by the way

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

promocja niesamowita jest na edku pakowac elki cale depozyty taniej nie bedzie 

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
ok eLkaDavidFx pisze:promocja niesamowita jest na edku pakowac elki cale depozyty taniej nie bedzie

ktos interesuje sie gbp/nzd bardzo fajna parka 

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Jutro piątek, jak eskom zrobią wycieczkę na 1.4050 to będzie mega cyrkDavidFx pisze:promocja niesamowita jest na edku pakowac elki cale depozyty taniej nie bedzie

aczkolwiek nie zdziwię się

niemożliwe przecież goldmany by tego nie zrobili detalowiBemowo1 pisze:Jutro piątek, jak eskom zrobią wycieczkę na 1.4050 to będzie mega cyrkDavidFx pisze:promocja niesamowita jest na edku pakowac elki cale depozyty taniej nie bedzie

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

Siedzę z eS na rzeźniku od połowy marca.Widzi ktoś szanse na głębszą korektę??